Frajer je tipična Rebecca.

Flipper Hmmm Sofija Milošević.

Tko kaže da je nebi treba ga našamarati.
Mala je top.

Bogme bi se istovario.

Prvo ejakularno, a onda normalno.

A bi, ali da ne ostane trudna jer...jbg. 😃

Inače, sad vidio da je to žena Luke Jovića iz Real Madrida. Znači, osigurala se.

Tzereen
    A lijepo sam napiso neki dan u temi o filmovima...

Klasicni fan made trailer aka šrot

@Tzereen Završio sam Black Summer i drugu sezonu.
    Pa iskreno ne znam kako bih je usporedio s prvom..
    Uglavnom dojam se nije promijenio.
    Jednostavno mi je bila zabavna.
    Ostaje na listi i gleda se treća sezona kada/ako izađe.
    Btw netko gledao The Silent Sea? Valja li?
    Bio sam pitao i za Marco Polo na Netflixu ali nitko ništa nije odgovorio...

Ja stao na 6. epizodi The Silent Sea. Dobra premisa, zanimljivi SF elementi koje još nisam viđao, vrhunska produkcija... naizgled je sve na mjestu. Odjednom se pogorša kasnije. Počne bit generično i sa scenama kao iz kakvog horora B ili C klase. Nisam odgledao do kraja pa ne mogu suditi, no dio serije je bačen na osrednju CGI akciju koja mi ne paše. Sad, možda se drugima više svidi no znam da sam gubio interes što je dalje išla.

fensisuperstar

Sam video je fan made smeće, ali zna se da ide MCU Blade s Mahershalom već neko vrijeme. Jedina pizdarija je što je rating prema prvim navodima PG13.

blade ma znam da je fan made smeće 😃 ali blade ide u MCU, što sam saznao dok sam guglao nakon što sam pogledao blade trinity opet 😃

krpa StarFox_N

Ja sam pogledao silent sea do kraja. Iskreno serija je ok. Zaista ima taj neki hmm poseban feeling. ali ode nekako u kurac kasnije

Evo upravo na Hrt3 neka emisija o nekoj crkvi,prikazuju kipove iznutra i slike i ostale gluposti,i jel nisu ukrali final fantasy main theme za soundtrack 😃

fensisuperstar ta igra i dan dana izgleda, igra se i zvuci odlicno. Ne treba rimejkati svaku jebenu igru na ovoj planeti...

wooddiebone Da makne fuljavi žuti filter sa slike.

To da, no onda bi trebali masu igrara sa tog gena remasterirati jer je tada to bio trend.

Zagreb 1990. koncert Davida Bowiea.
              Apropo njega danas na HRT2 u 23.25h glazbeno-dokumentarni film "Uz Bowieja "Priča o Micku Ronsonu (2017)"

maverick

Baš je.
              Sve igre iz te generacije izgledaju ko američki film sa radnjom u ili blizu Meksika.

Ljudi, dal netko kupuje igre s Fanaticala? Zanima da li je stranica vjerodostojna iliti legit, kako bi rekli mladi.

Torgue Jako puno koristio. Ako uzimaš za Steam, ne moraš ni vezati Steam račun, dobiješ direktno kod. Inače, Fanatical i Humble Bundle su ti posve legalne opcije jer nabavljaju ključeve direktno od izdavača igara.