maverick Turski döner je majka svih fast food hrana, pogotovo nakon lokanja, maznem dva ko izpicke.
u trezoru istina ova je najbolje čuvana.
buz naletjeli na turke neke naravno, savršen je bio. Sanjam ga dan danas, prošlo je 6 godina od onda.
slična priča:
u jednoj od svojih najpijanijih točaka u životu, u trenutku apsolutnog i najraskalašenijeg nadzadovoljstva jedne burne noći u krakowu, naručio sam najljući kebab u svom mladom i nezrelom obitavanju na planeti kod nekog turčina u jednoj od najvećih, i u tom -- hladnom zorom ispranom -- trenutku jednoj od najpraznijih gradskih ulica krakowa.
turčin je slavodobitno punio taj kebab i gledao me. turčin je slavodobitno punio taj kebab, gledao me i smijao se.
bio sam dinaroidno pijan.
gledao sam turčina dok slavodobitno puni kebab. gledao sam turčina kako mi se smije. pogledi su nam se susreli. turčin me gledao kako mu se smijem dok se smije.
zagrizao sam kebab. nisam se smijao. nisam se smijao neko vrijeme. skužio sam zašto se smijao. on se i dalje smijao. pojeo sam kebab U Pet Minuta. Naručio Sam Još Jedan.
pružio mi je drugi kebab. uzeo sam ga. pružio mi je ruku. rukovali smo se. rekao mi je: Ti si lud.
bio je to prvi kebab u mom životu. bio je to najljući kebab u mom životu. bio je to najbolji kebab u mom životu.
volim kebab. volim kebab od te noći u krakowu.
hvala što ste pročitali moj "Vidjeti Crvenu Zoru Ispovraćane Florianske: The Kebab: The Recenzija" esej.