doctorfreak jbt a kaj se ti tolko boriš za tu gay zajednicu? Jesi ti gay ili netko od tebi bližnjih pa si tako osjetljiv?
Di god je nešto homo-gay tu si ti...daj se opusti malo...
Ti mene ne poznaješ.
Jedini prozor u moju osobu su ti moji postovi koje čitaš ovdje.
Ako imaš potrebu iza svega tražit neki razlog ili značenje, slobodan si zaključivati kaj god hoćeš.
To jesam ja gej ili mi je netko od bližnjih gej ne utječe apsolutno nimalo na ono što pišem osim u tvojoj ograničenoj glavurdi koja ne može pojmiti empatiju i da netko može shvatiti nepravdu bez da bude dio populacije kojoj je ista nametnuta,
TITANXIS Mijenjanje spola iz muško u žensko i obratno je ok ak osoba se mentalno osjeća kao žena u muškom tijelu i obratno
Od kud jedan pojedinac koji se rodio kao jedan od spolova zna kako se osjeća suprotni spol?
Ja znam da se ja osjećam kao ja.
Također podržavam slobodu izbora da se svatko ponaša, izgleda ili osjeća onako kako želi, ali ne podržavam rodnu ideologiju i uvođenje iste u legislaturu kao ni ideju da bi se slobodno tržište trebalo prilagođavati ikome.
Ljudi MORAJU biti slobodni odabrati kako će živjeti, ali također MORAJU naučiti živjeti sa posljedicama svojih izbora.