Matador Tri od četiri glavne prometnice koje imamo su izgrađene u Austro-Ugarskoj, Zagreb i Rijeka isto, tako da...
StarFox_N Matador Ma sve živo su Austro-Ugari izgradili. Dok oni nisu podigli zgrade, napravili kanalizacije, digli industriju kenjali smo po šumama i livadama.
Heat https://www.vecernji.hr/sport/za-prvi-april-mu-iz-sale-urucili-otkaz-a-on-se-zbog-toga-naljutio-i-sam-dao-ostavku-1481549?
Nexus StarFox_N A prije njih Rimsko Carstvo. Inače povijest je meni super zanimljiva, ali nema neke love u tome...
fensisuperstar Sretan uskrs, nema mu kraja vikend nam spaja za doručak malo čaja pa da vidi raja kako uskršnji zeko udara šakom u jaja. Tin Ujević, Hrvatski Bog Mars - 1916
maverick Zahtjevam lock theme o promjeni vodstva i moderacije preko uskrsnih blagdana jer mi nepotrebno podizu postovi u istoj razinu secera u krvi. LP
Fenix maverick super mi je kako se neki uznemire tobože zbog psmastera. A njega ban ne dira uopće. Navikao je, zna što radi, zna kako igra funkcionira i već 15 godina je vodi po forumima. Nakon bana mi se javio na Viber, zaželio sve najbolje za Uskrs meni i mojima. Baš ljudina od čovjeka
Soul Jbte zivot koliko drame na Uskrs... Ja bio uvjeren da je taj covjek bot, ne sjecam se da sam mu ikad vidio jedan post koji nije c/p nekog linka ili vijesti 😅 🤣