Ne brini se, vidio sam članke na tu temu. Rekao sam da je plausible i da nešto takvo ne mogu izbaciti iz jednadžbe. Jednostavno ne mogu.
Pogotovo kada uzmemo u obzir ovakve bolesne stvari koje u Aziji rade s njihovim tkz. wet marketom, uvjetima u kojim doslovno kolju životinje, kako ih hrane, što uopće dolazi u doticaj s njima itd.
To ne da bi trebalo zabraniti nego doslovno istrijebiti. Bizarno je da SVAKI puta neka bolest dolazi iz takvih područja, a nitko Kinu ni slične zemlje ne proziva zbog toga. Svi onako...zaklope na jedno oko.
Mi to ne znamo, ali ni znanstvenici to ne mogu znati sa sigurnošću. Vjerovati Kini bi bilo vrlo naivno, WHO se pokazao jako nesposobnim i izgubili su vjerodostojnost...eto iskreno ne mogu sa sigurnošću nikome vjerovati.
Postoje razno-razne geopolitičke stvari o kojima mi se uopće ne da pisati, a vjerujem da i nešto znate o tome.
Isto tako naravno da poštujem znanstvenike i sigurno više znaju od nas "debila" ovdje...ali ipak bi više preispitivao nego u sve vjerovao sa sigurnošću.
Mislim da je to i ispravno razmišljanje. Vidjet ćemo kada sve ovo završi, dodatna istraživanja, sigurno će se nešto još važno doznati.