Flipper Icek nije zajebancija. 😃 Evo ti originalni post. Tagirao je sve moguće medije i ja iz zahebancije uletim s komentarom i lik odgovorio. 😃 Hahaha
maverick fensisuperstar on i Nexus bi imali zanimljive politicke debate. Kad krenu rokati sa statistika i skrinshotovima.
fensisuperstar maverick Mamić i @blade bi imali zanimljive nogometne debate 😃 možda nam je potreban Mamić da se blade vrati 😃
Zero Mamić The Reformator Pravosuđa i borac za bolju Hrvatsku, Dinamo i svijet. Suza mi je krenula. Ovu životnu priču treba ovjekovječiti na filmu kako bi i buduće generacije spoznale kakvu žrtvu i križni put je ta osoba podnijela na svojim junačkim plećima.
wooddiebone fensisuperstar ovo je ladno najzanimljiviji kanal na youtubeu Fakat je. Više sam naučio nego u svih 15 godina školovanja.
herc Youtube algoritam me opet podsjetio koliko je važno baviti se sportom. 1.4. bi navodno trebalo biti +19, pa hajdemo iskoristiti to, malo van na zrak.
Zero Moji interesi su isto prepoznani, pa mi redovno izbacuje snimke modela bikini i donjeg rublja, Sports Illustrated promo i tako to, ali i onih iz kućne radinosti, lol. Ali sve im oprostim kad vidim Karu Del Toro ili Priscillu Ricart. Quality content.