foggy maverick Forgac Foggy Anal. Dobro zvuci. Moglo je i Foggy For All, ali ajde, neka te, dobit ćeš i ti jedan anal, a može i drugima po jedan.
Fico Flipper U zimu 2019. sam bio na njegovom koncertu u Areni. Osim što je bio vjerojatno najbolji koncert koji sam imao privilegiju slušati, nisam mogao ni zamisliti što slijedi u idućoj godini, a kamoli tek to da je bila posljednja prilika da ga čujem uživo.
Sanader Bio sam i ja, al nije pjevao nego je neke svoje poezije čitao... Potrošeni novci Ali mu treba priznati da je bio raznovrstan i drugačiji. Rip
maverick Ovo je next level. Ne znam koliko moras biti mutav i neupucen u ono sto pises. Chun-Li je SF lik, ali kad si nesposobni woke novinar, onda nije ni vazno vise, bitno je da se kenja po svemu mogucem.
Fenix zontra pronašao sam sad na HRTi. Joško Lokas mi je teška legenda. U početku dosta loš, ali sad bolji od Tarika 😃
Fenix Vidio sam post u temi, primio na znanje i kad stignem popravit ću. Nije toliki problem da me trebaš ganjat po forumu
Zero fensisuperstar Jbga, jedini je admin pa ga moram daviti, pogotovo kad vidim naznaku da možda ima vremena lol. Baš sam mislio dići temu za grafičke, kad ono opet šipak.