Ajde malo da prekinemo pricu o koroni popela mi se na glavu.
Ima li netko iz okolice Osijeka da mi preporuci neku trgovinu suhomesnatih proizvoda i sireva..
Treba mi top kvaliteta i molio bi osobu koja bude davala preporuku da napise koliko kila ima da ocjenim je li mu za vjerovat 😁😁
Nisu bitni kilometri,ako je top kvaliteta mogu i u Vukovar po to 😁

Stvarno bi mogli otvoriti temu sa preporukama tako nekih domacih proizvoda,trazim ima uru vremena po guglu i nista pametno nisam nasao...
Ili ako netko zna da ima neki forum od hrane da idem ca, pokupit cu stvari i idem trazit kobasice 🍗🥩🎯👜👞🏊‍♂️⛷🚴‍♂️🧗‍♀️🏃‍♂️🐷🐏🐽🍗

fensisuperstar doci ce i to jednom, nadam se.

Heat pa vidis da su se poceli sami sa sobom boriti, osobito od kako su izasli TLoU2 i Ghosts of Tsushima. Komotno vise nismo potrebni i mozemo nazad u pecine.

Dogovarali su se iza Plodina za foru.

wooddiebone Nemoguće da je Shooter tak dobro naletio na foru.

Giphy - paul walker brian oconner GIF

VIdio sam scenu dok sam opet gledao film, Screenshotao, otvorio FFA, vidio tag, CTRL V
NO RUGRETS

Posalju mi poruku da ce mi doc paket od 12:30 do 15:30 nekad u tom vremenskom periodu. Nakon sto sam cijeli dan bila doma i cekam ko majmun, moram ic psa prosetat. Gledam na sat 16:20 ma idem past ce mrak. Ne nosim mobitel jer trcim sa psom da mi ne ispadne iz dzepa. Vratim se doma u 16:40, vidim da me zvao vjerovatno kurir. Zovem nazad nitko se ne javlja. Znaci, ukoliko zelis da ti se dostavi paket na adresu i to ne u vremenskom periodu koji su ti napisali, nego sat vremena kasnije, moras zaljepit mobitel trakom za glavu i molit se da ne ides srat na wc nedaj boze da propustis poziv dostavne sluzbe kojoj je posao da ti nesto dovezu na adresu jer si ih platio za to.

Neznam jako jako jako me ljuti to, ajde da nitko nije bio doma rekla ni nesto.

oxi
    Mene isto nedavno frajer nazove, e jeste doma, za dve minute stiže paket.
    I što ako nisam, ili sam na WC-u, kao što kažeš.

Ne krivim te dečke, krivim cijeli taj poslovni model dostave paketa.

Matador neznam jel sam sad Karen. Gledam tracking pise da je dostavljeno. Dostavljen je moj kurac, da je paket od 100 kuna briga me ali posiljka me dosla 900 kuna. Nikakva obavjest, nikakvo: dostavit cemo ponovo sutra, nikakvo: trebate poslat zahtjev za ponovnom dostavom. Nista. Sto ce sad bit sa mojim paketom od 900 kuna? Nitko nezna!

Samo pise: DOSTAVLJENO
      Mamicu tu milu jebem ti da ti jebem, sta trebam imat mobitel zaljepljen na glavu super ljepilom da bi netko obavio posao za kojega ga placam?

oxi Tako je i meni pisalo da je dostavljeno pa mi je poštar došao sutra dan.

oxi molit se da ne ides srat na wc nedaj boze

Koji manijak u današnje vrijeme ide na WC bez mobitela?

Fico ja rađe uzmem Tablet.
            Pr0nhub izgleda bolje.

Nekih 12 godina nakon kupnje TV-a napokon imam FHD sliku na javnoj televiziji. A rekli su da se ne krećemo naprijed.

jesu svi programi sada u full HD? ili samo hrt?

Garrus_V Jesu, plus još lokalni ukoliko ih netko hvata. Npr. vinkovačka, osječka, slavonska i tako to.

maverick

gledam fight club svakih nekoliko mjeseci

Postao si mi malo draža osoba.

Heat

Ja sam tako bio spreman razvaliti cijelu poštu jer mi je pisalo da je paket dostavljen a nije bio. Na kraju dobro da sam guglao malo po netu pa našao da naša pošta stavi oznaku dostavljeno na trackingu kad im paket stigne u poštanski ured i priprema se za pravu dostavu. Tak da mi je paket došao slijedeći dan bez problema.

Amaterske priče. Meni ukoliko dolazi paket izvana, a u Rijeci ga dostavlja HpEx, oni uredno zadsržavaju paket i po dva tjedna i ne žele ga dostaviti. Ofc, tracking piše da adresa nije točna, primatelj nepoznat ili ono najbolje...primatelj zatražio odgodu dostave. Ofc da ne ostave papirić, a debili u pošti ne žele predati paket bez papirića. Nakon nekoliko paketa s kojima sam se tako danima natezao, svaki put kada mi tako krenu jebat, nakon 2 dana odem u poštu i zovem policiju za otuđenje paketa. Policija fino dođe, napravi se iznimno neugodna scena, dođe voditelj i preda mi paket. Naravno, apsolutna je misterija razmjera Area 51 zašto je HpEx psihofizički nesposoban odmah dostaviti paket, nego se svaki put moraju prolaziti takve peripetije.