Omatorio si lagano.
To je to.
Blebetaonica 2
Možda je posljedica korone, heh. Ali starenjem gubimo polako u dosta područja,još ako to ubrzamo alkoholom i sličnim, do pada možda dođe i ranije. Meni se to recimo događa kad se ne naspavam i ujutro, a baš nikako se ne mogu ni natjerati da spavam duže od 6h pa je kava za bolji početak dana nekako obavezna.
yakuza_stinger ja sam primjetio kod pisanja, ne mogu se izraziti kako bi htio i 100 put provjeravam napisano. Kad pricam na hrv ili eng, ide tecno
isuse raspadam se. glava mi puca bvlole me kosti i pritisak po čitavom tijelu. uzasno sam razdrazljiv. počelo me prije par satibas zestoko prati sve.
pravednik čekaj, jedva gazim u 35-tu, što će tek bit sa 60ak
Zero Mislim, nije konstantno da se to događa, al na momente baš znam malo zapet. I ja spavam u prosjeku 6h što možda nije dovoljno. U biti, imam dojam čak i kad pričam o nečemu, mozak simultano misli na nešto drugo, a kako ne mogu nikako multitaskat na taj način, sam sebe sjebem pa mi rečenice zvuče tutlavo, hah
chono ja kod pisanja nemam problem, tu se mogu raspisat bez pol frke (ne kao Fićo, al mogao bih). Engleski ide relativno tečno kad se prebacim u taj štimung, samo što kod stranog jezika uvijek treba izdvojit dio mozga za on the fly prevođenje. Pričao sam u par navrata sa strancima i sam sebe, a i njih čak iznenadih kako mi dobro ide. Tu mi je čak najviše Top Gear pomogao (Clarksonovo izražavanje pogotovo)
fensisuperstar ili PMS ili korona. Nema trećega.
yakuza_stinger evo i tu sam primjetio u svojim postovima, jednu rijec stavim nepotrebno vise puta u istoj recenici.
fensisuperstar Ja isto. Izgleda da me pregazio kamion u snu.
- Uređivano
fensisuperstar Heat hoce to decki kad marnes bocu viskija u 3 sata
@Heat vakcinisan sa Jack Danielsom
jedva preživio sinoć. baš me jebački prebilo. u jednom trenutku sam pao sa kreveta i treso se od groznice nekako sam se dignuo i samo sam se onesvijestio nazad. probudio sam se jedno 450 puta bolje srećom, soba smrdila na znoj najgori.
fensisuperstar To ti je tak kad prvo započneš sa Đekom a druga ti je Danijela!
TITANXIS nije frende pokupio sam nešto, ili covid ili viroza koja nije covid ali nešto je sutra idem na PCR
- Uređivano
fensisuperstar A bit ćeš tad možda u nekim vijestima među brojkama oboljelih od covid-a!
edit: Nadam se da nije korona i da je neka viroza ili gripa koja hara, sezona joj je. Ozdravi što prije!
blade I mislio sam na nogomet kada sam se oslovio na sport, samo je možda ispalo zbunjujuće s moje strane. Nisam nikako mislio na cjelokupni pojam sporta, i na golo oko se može vidjeti da sportovi poput rukometa ili vaterpola gube na popularnosti. Nisu ni prije bili "megasportovi" na razini košarke ili nogometa, no i dalje je šteta vidjeti taj pad popularnosti.
eSports vrti nevjerojatne novce. Dovoljno je vidjeti kako izgleda International za DOTA-u, to je ogromna potražnja. Kakav je tenis općenito ovih dana u usporedbi s, recimo, 2000-ima? Dobio sam dojam da je i tu došlo do pada popularnosti, no to je možda moja kriva percepcija.
Što se tiče salary capova i sličnih metoda, ne znam kako funkcionira trenutno u Njemačkoj, no znam da Bayern, koliko god bio velik, globalan klub, ne troši sulude novce na plaće. Ograničava li potrošnju i to što funkcioniraju prema 50+1 sistemu?
fensisuperstar sutra idem na PCR
Mislis ides na PCMR?
Salu na stranu, drz se, takav je pocetak, prvo znoj i zima, glava sve, pa drugi dan temp i treci vec dobro. Za laksi oporavak pusti si onaj FF7 mod gdje Tifa nema minicu.
- Uređivano
Fico Što se tiče salary capova i sličnih metoda, ne znam kako funkcionira trenutno u Njemačkoj, no znam da Bayern, koliko god bio velik, globalan klub, ne troši sulude novce na plaće. Ograničava li potrošnju i to što funkcioniraju prema 50+1 sistemu?
Da. Proces transfera i davanja ugovora tamo je nevjerojatno metodičan i detaljan. Nema toga boga da će se odjednom samo dat 75 milijuna za Vlahovića. Bundesliga je savršena po tom pitanju, i većina klubova je uređena izvrsno. Šteta je samo što Bayern papa male ribe i što se to ne može zaustaviti. Postoji maltene prešutni dogovor da će Dortmund radije prodat igrača Bayernu nego li Realu, neovisno o rivalitetu, kako bi igrač ostao u Bundesligi da ona ostane gledana.
blade Ono što mi se još jako dopalo je cijena ulaznica. Puno su pristupačnije od drugih elitnih liga.
Bayern jest dominantan i doslovno je tata mata lige, no moram priznati da me uvijek oduševi koliko je teško prognozirati ostala mjesta u ligi van prvog. Tu i tamo Bayern izgubi titulu, no borba za Ligu prvaka je uvijek napeta. Idi par godina unatrag i reci da će se Freiburg boriti s Union Berlinom za 4. mjesto i gledali bi te kao da si lud.