bosscorelli nešto i imaju, ali nisam siguran kako to funkcionira. U biti, znam. Barca i Juve razmjene dva pretplaćena igrača za 50 milijuna i izravnaju knjige
Blebetaonica 2
Ova A Strana je jedna od najboljih originalnih emisija HRT-a zadnjih 10 godina. Možda i duze.
Prošlu subotu bile su pjevane stvari od Dujmića a nisam gledao, valjda ima na hrtiju snimka. Meni je ta emisija ista kao i prvog dana, ništa novoga. Iz voicea su non stop pjevači kao glavni sudomaćini. Kaj im je to bil cilj natjecanja u tom showu (Voice) ili da jednom snime vlastiti album, mada neki to i čine od njih ali su u manjini. Jedan pobjednik Voicea vidio sam jednim da pjeva u back vokalima u emisiji Volim Hrvatsku. Tak se sjećam Rafa kaj je trebo bit neki poznati pevec kao recimo Natali Dizdar koja je jedina u tim vodama samostalne karijere jer zna kaj želi i time se bavi a Rafo pošto je već pobjedio u story super nova u glazbenom djelu natjecanja a sad je na Laudato tv autor neke kulinarske emisije.
Primjećujem u zadnje vrijeme da imam problem konstruirati rečenice kako treba. Dok pričam, jel. I često imam dosta toga na pameti i onda kad to hoću artikulirati, treba mi vremena ili zapinjem. Nekad je to bilo lagano i instantno. Not cool.
Omatorio si lagano.
To je to.
Možda je posljedica korone, heh. Ali starenjem gubimo polako u dosta područja,još ako to ubrzamo alkoholom i sličnim, do pada možda dođe i ranije. Meni se to recimo događa kad se ne naspavam i ujutro, a baš nikako se ne mogu ni natjerati da spavam duže od 6h pa je kava za bolji početak dana nekako obavezna.
yakuza_stinger ja sam primjetio kod pisanja, ne mogu se izraziti kako bi htio i 100 put provjeravam napisano. Kad pricam na hrv ili eng, ide tecno
isuse raspadam se. glava mi puca bvlole me kosti i pritisak po čitavom tijelu. uzasno sam razdrazljiv. počelo me prije par satibas zestoko prati sve.
pravednik čekaj, jedva gazim u 35-tu, što će tek bit sa 60ak
Zero Mislim, nije konstantno da se to događa, al na momente baš znam malo zapet. I ja spavam u prosjeku 6h što možda nije dovoljno. U biti, imam dojam čak i kad pričam o nečemu, mozak simultano misli na nešto drugo, a kako ne mogu nikako multitaskat na taj način, sam sebe sjebem pa mi rečenice zvuče tutlavo, hah
chono ja kod pisanja nemam problem, tu se mogu raspisat bez pol frke (ne kao Fićo, al mogao bih). Engleski ide relativno tečno kad se prebacim u taj štimung, samo što kod stranog jezika uvijek treba izdvojit dio mozga za on the fly prevođenje. Pričao sam u par navrata sa strancima i sam sebe, a i njih čak iznenadih kako mi dobro ide. Tu mi je čak najviše Top Gear pomogao (Clarksonovo izražavanje pogotovo)
fensisuperstar ili PMS ili korona. Nema trećega.
yakuza_stinger evo i tu sam primjetio u svojim postovima, jednu rijec stavim nepotrebno vise puta u istoj recenici.
fensisuperstar Ja isto. Izgleda da me pregazio kamion u snu.
- Uređivano
fensisuperstar Heat hoce to decki kad marnes bocu viskija u 3 sata
@Heat vakcinisan sa Jack Danielsom
jedva preživio sinoć. baš me jebački prebilo. u jednom trenutku sam pao sa kreveta i treso se od groznice nekako sam se dignuo i samo sam se onesvijestio nazad. probudio sam se jedno 450 puta bolje srećom, soba smrdila na znoj najgori.
fensisuperstar To ti je tak kad prvo započneš sa Đekom a druga ti je Danijela!
TITANXIS nije frende pokupio sam nešto, ili covid ili viroza koja nije covid ali nešto je sutra idem na PCR
- Uređivano
fensisuperstar A bit ćeš tad možda u nekim vijestima među brojkama oboljelih od covid-a!
edit: Nadam se da nije korona i da je neka viroza ili gripa koja hara, sezona joj je. Ozdravi što prije!