oxi Ovo je vrhunski trol, ako nije

ovo nije troll, nego čista laž. Kakva obnova kuće svakih par godina @Kaiserus diže stanove i kuće po zagrebu da ih ni potres ne jebe.
Jede govna lik. kapetan broda za rasuti teret. Sa takvim informacijama može se unutar par poziva saznati tko je i što je.
Bullshit samo takav.

to ti je ona spika jao živote imam 250 tisuća eura mjesečno plaću a jedva živ u ovoj državi SRAMOTA da se ne trujem sa KPLUS proizvodima.
Koga jebe lik sa time. Moraš biti gigachad debil ako mislis da će ti itko povjerovati 😃

Moze li mi netko pojasniti tko je jebeni Romano Bolkovic i zasto on vodi emisiju u koju mu dolaze poznati gosti?

chono tko je jebeni Romano Bolkovic i zasto on vodi emisiju u koju mu dolaze poznati gosti?

Ne znam tko je, ali i ja se isto pitam u vezi 90% lica s "malih ekrana"

chono

Bolković radi kao novinar 40+ godina i stekao je neki ugled svojim tekstovima raznog sadržaja, uglavnom kombinacija politike i znanosti, u prošlosti. Kasnije se prebacio na emisije, a bilo je uspješnih i na HRT-u i ostalim kanalima, te je jedan od pionira u dovođenju stranih gostiju na naše ekrane.

blade zahvaljujem. Ne svida mi se ovo sto trenutno radi, nezna voditi emisiju, jako slabo postavlja pitanja, izrazavanje mu nije jaca strana i izgleda kao da ima 1 godinu staza

chono

Pa jako su mu bizarne emisije da. Uvijek navode svi njega kao apsolutni vrh novinarstva i naših talk showova, i dok to mogu razumijeti po pitanju pripreme i znanja o temi, jer sam vidio često da je tu jak, nikako ne shvaćam što je kvalitetno kod samog vođenja diskusije.

herc Prvo je neko postao iskreno kak se stalno bori sa zivotom , uvijek mu je knap itd. I onda su od toga poceli raditi troll postove, valjda nece postat nova copypasta jer nije smjesno kolko bi autor htio da je.

blade pitanja su mu povrsna, ponekad se upravo cini da je nepripremljen ili ima samo napisano pitanje, bez znanja i dubine o tome sto pita. Nekoliko puta nije znao detektirati slabost sugovornika i ubosti sah mat podpitanje.
          I samo vodenje ove emisije i nacin na koji prica daje dojam kao da raspravljas na sanku s nekim

chono meni je on zanimljiv baš zato što nije napadan, ne drži se modernih normi i naposljetku izvlači drugačije odgovore od kolega. Često izgleda da se ulizuje gostu, ali nije tako, takav je apsolutno prema svima, bilo da priča s Pernarom ili s predsjednikom EK.

Ima na YT njegov intervju s Tuđmanom 93. Ne znaš je li ga pičkara ili se ulizuje, prejako

Romano Bolković voli puno papati ko i ja a bili smo tak tanki. Bio je alfa omega na nekadašnjoj omladinskoj televiziji prvoj komercijalnoj televiziji u bivšoj jugi sa emisijom 2u9, koja je mjenjala nazive emisija koju je on vodil. Ak ste kad slušali zločestu djecu na radiu 101 i ak ste iz ZG onda znate za njega.
            Sad mi nije baš drag jer šljaka na HRT-u i kaj se zdebljal, pa prestani papat!

DarkPunisher Ono što je nekad trebalo biti?

EDIT: sorry za ovu obavijest, mogao sam pretpostaviti da je netko već spomenuo.

👍️ Lesgo snorkeln 👍

Soy boy beta cuck.

Imam jednu svadbu za malo više od 2 tjedna, a nisam bio na svadbama jedno 4 godine. Kakav je sad običaj, koliko se daje novaca u kuverti za dvije osobe, a da je OK, odnosno da nije previše ili premalo?

Picek

Kolko znam, uvijek je bilo pokrivaš stolice plus još malo.

Hvala na informacijama 😀