blade Ima istine u svemu. Mamurluci su i meni teži zbog čega ima velike količine zalihe Ketonala, Brufena i Okija. Ovo posljednje navedeno je čudo. Neki prah iz Italije koji ima kemijske spojeve kao brufen i ostali ibuprofeni i ketoprofeni, u 5 minuta riješi glavobolje i mamurluk. Drži me u formi iz tog perioda 18 - 25. Iako meni je ona potrajala i duže od 25.

Ti ako doživiš 33. bit će to spektakl.

Flipper

Pa kako je moguće popeti se na vrh Sljemena bez energetskog boosta?

foggy

Godi mi što me uspoređuješ s Isusom. Umrijet ću za grijehe ovog foruma.

Ako je problem droga da se rješiš mamurluka, zašto nije problem to kaj se oblokavate na izlasku ko mazge?

Jedna crta spida i dva bombona drže cjelu večer, čist si u glavi i ni pola štete si ne napraviš kao od litara alkohola koje popiješ u prosječnom izlasku.

Da se razumijemo.
    Nisam ja narkoman. Izlazim dva puta godišnje i ne volim dezorijentaciju od alkohola iako mogu popit.

Brzinu ne želim ni najvećem neprijatelju. Svaki mamurluk mi je bio lakše podnošljiv od njenih posljedica.

Ali da, da ne bi mladi ljudi na forumu krivo shvatili. Ne valja vam to. Alkohol jbg i dalje konzumiram barem svaki drugi vikend, nekad češće jer uvijek se zalomi neki nogomet, fešta, pičke materine. Ostalo sam značajno smanjio, zadnji put nešto uzeo ima ravno godinu dana. Neću lagat, bilo je trenutaka kad je bilo top, ali bilo je i onih nevaljanih. A ja sam bio rekreativac. Ne znam stvarno kako je ekipi koja se drobi baš svaki vikend od toga.

Ono što me trenutno najviše zanima je proces nabave. Vidiš natpise, uhićen 21ogodišnji diler. Kako je to došlo do njega? Želim jebeni shipping number od Kolumbije do tu da vidim točno od ruke do ruke kud je to išlo.

Meni je nevjerojatno da je to postalo toliko lako dostupno. Duže sam čekao PSN kod od Fenixa kad sam ga osvojio na nagradnoj igri nego li da mi susjed od 20 godina donese gram.

Realno, brzina je losa jer je svako poceo da je valja pa trpaju i misomor unutra. Najvece zlo koje je moglo pogoditi Balkan, relativno jeftino a kvalitet takav da spaljuje ganglije. Zato i imas omladinu od 18-23 sto navecer ne znaju gdje su, tipa

Ja prije ludovanja razlomim jedan Linex Forte, to pošmrčem i onda pravim haos.

Meanwhile ja si doma ne popijem pivu tokom radnog tjedna iza 7 navečer jer ću se morat budit pišat. A prije 7 mi se ne pije.

Speed sam probao, ne iz zabave nego jer sam tražio neki način da si produžim dan i zadržim koncentraciju. Skoro sam umro. Ne znam zašto bi to netko uopće uzimao iz zabave.

Drugo me ništa ni ne zanima. Alkohol i trava su mi dovoljni u te neke opuštajuće svrhe.

wooddiebone Ako je problem droga da se rješiš mamurluka

Zamisli da ideš mamurluk rješavat drogom. Kakav retard trebaš bit za takvo nešto. Ili koliko očajan... Što se tiče moje situacije posebno, to su sve slatke muke. Nije mi problem taj jedan dan u godini biti iscrpljen. Isplati se.

A što se tiče regularnog izlaženja i cuganja, sutra dan sam dobar ako ne pijem žuju, loše vino ili ako ne kombiniram alkohole.

Jesam li ja jedini koji u zivotu nije probao ni cigaretu, a kamoli nekakve droge?
        A bogami i alkohol sve manje pijem, gotovo zanemarive kolicine.

zontra
          Nisi jedini. Ja ne pijem ni alkohol niti pušim. O drogama neću ni govoriti.

I dalje ne razumijem kampanje diljem svijeta za legalizaciju marihuane. Ne govorim u medicinskoj upotrebi, već rekreativnoj.

Mene od gajbe žuje dan poslije boli šupak, pa ću preći na karlovačko, možda bude bolje.

Dobro je ako na kraju večeri ili ujutro nakon spavanja uopće znaš što si sve utrpao u sebe. Ja ne znam, pa ne znam ni šta sve konzumiram 😃

Fenix

Mamurluk je jedna od stvari koja me odbija od pića i bilo čega.
            Velim, izlazim dva puta godišnje i ako i uzimam nešto, uzimam ciljano da dobijem neki efekt i u maksimalno sigurnoj i opuštenoj atmosferi.
            Bojažljivo i konzervativno i u društvu odgovornih i iskusnijih prijatelja.

Sama radnja šmrkanja mi je odvratna i svaki put kad sam probao (tri-četri puta u 4 godine) osjećao sam se ko zadnje smeće nakon toga iako je efekt same supstance bio onaj željeni.

Iskreno vjerujem da od konzervativne količine nikom ne može bit dugoročnih posljedica, ali praviti se da tu postoji neko pravilo je nebuloza.
            Realno, u to se stavlja apsolutno svašta pa ti znaj.

Od nekih blažih i "čišćih" stvari probao sam mrmu koja daje super efekt, ali te pere depra tjedan dana nakon.
            LSD imam doma, al stoji već godinu i pol dok ne bude apsolutno savršeni moment.

Kad probam javim jesu Šljiva i Višnja kul likovi ili da se ne zamarate.

Dok sam bio mlađi, pogotovo na faxu se pilo i pušilo često no sada potpuno drugačiji način života - nikakve cigarete, trava i sl. Tu i tamo popijem koje pivo i to je to, osim toga ništa.

I tako ja uđem u Arenu da dignem pare i primjećujem da skoro svaka druga osoba masku nosi drito na bradi (znači ne pokrije ni nos ni usta) ili još niže, na pobratku. Kamo sreće da ih se sve opali s jedno 1000kn po džepu.