Kad si na pretplatu, ti si im jako bitan.
Kad dolaziš, slažu uvjete koji pašu tebi, ako ti i daju nešto što inače ne bi dobio za tu cijenu ne gube skoro ništa, a tebi možda znači dovoljno da postaneš njihov klijent tako da su voljni radit dosta kompromisa i izlazit ti u susret.

Samo treba igrat pametno i ne potpisivat odmah nego se iskenjavat da imaš još opcija, moraš vidjet s curom, da ti A1 daje beskonačno giga za 15 kuna više i tak...

Da mi je uzeti benzin na pretplatu.

Nexus Bolja je ona "uvijek toči za 100 pa nećeš primijetiti". 😃

Prošle godine sam uzimao Note20 Ultra čim je izašao ii produžio pretplatu T-Comu. OK, uzeo sam Unlimited tarifu koja je 229kn/mj (sve neograničeno + Deezer) no spustili su mi dosta cijenu za uređaj tako da me mob izašao nešto manje od 5000kn (u dućanu je bio 10000kn ak se ne varam).

wooddiebone Sve zajedno. Kad sam uzeo mob nisam platio ništa već ga otplaćujem preko mjesečnog računa kroz 2 godine.

Picek

I onda ti je 229 samo tarifa pa dodatno na mobitel ili je sve zajedno 229 mjesečno?

PhoenixMode
          pa to je ok cjena, nisu mi tak nesto ponudili kad sam odlazio na bonove a i da jesu nevjerujem da bi uzeo, jer stvarno vise interneta netrebam od 6 gb.

Nezz, u tele 2 sam godinama, 4 na bonove i 6 na pretplatu. Zadnji put kad sam obnavljala, dobila sam samsungov tablet na poklon.

Kupio frendici za rođendan unaprijed creative pebble 2.1
          Bio je zadnji pa sam i sebi naručio jedne da posalju u poreč da zamjene moje logitech stare. Volim ih ali time to change.
          Koristit ce mi za reprodukciju mjuze sa moba.

fensisuperstar Creative još postoji? Ne znam kad sam ih zadnji put vidio u nekom dućanu. Imao sam njihove zvučnike prije jedno 20 godina i bili su vrhunski unazad 10ak godina kao da su se malo povukli i da je taj dio preuzeo Logitech i neki drugi igrači, barem na našem tržištu.

Dobar je CL. Imam njihove 2.1 I-Trigue 3200 zvučnike i pored PS2 konektora za eksterni regulator glasnoće, stvarno se ne mogu žaliti, služe već godinama. Prije toga imao i par CL zvučnih kartica, pored Blasterice i legendarnu Liveicu te prijenosnu Audigy 2 NX. Svojevremeno su bili bez premca najbolji u kategoriji za non-profi audiofile na PC-u, sad više nisam siguran koliko je to slučaj.