wooddiebone najbolja opcija kako iskamčiti dodatne opcije je blefirati da su ti drugi operateri ponudili to i to za manje novaca. Pa ako prođe prođe
Blebetaonica 2
- Uređivano
Zero zar mislis da me nisu zvali vec 7 puta u ova 2 mjeseca. Ali pazi fintu koju koriste:
Dobar dan zovem iz telemacha ja sam bla bla, istice vam pretplata 24og pa dajte mi svoje podatke da vam obnovimo pretplatu. Pa sam joj rekla, pardon, jel netko rekao da zelim obnovit pretplatu?
I tako 6 puta nakon toga zvali, valjda su odustali.
I sad zamisli da si starija osoba, tako love ljude da obnove preko telefona, dok se snadjes, dao si suglasnost za jos dvije godine.
Ja nikad nisam bio protiv pretplate. Stvarno se može dogovoriti puno bolja ponuda nego na bonove. Samo kaj se treba pregovarat uvijek.
Osim ako te ne preveslaju, bonovi su daleko najgora opcija koju možeš odabrat.
Sve je skuplje i sve se posebno naplaćuje.
Da, možeš si aktivirati točno ono kaj hoćeš, al cijene su posložene tak da nemreš uzet tri opcije koje hoćeš nego moraš uzet jednu i onda nadoplatit skuplji bon koji će ti stajat neiskorišten jer sa ostatkom nemreš niš aktivirat.
I još konstantno jebanje po SMS izbornicima...
Ne hvala.
danko-b govorim iz iskustva od sad već nekih 16-17 godina. Meni je pretplata isplativija od bonova.
Jedino s kim mislim da je nemoguće postić neki dobar deal je Tele2, odnosno sad Telemach. Nikad nisam otišao k njima, unatoč svim pompoznim reklamama. I drago mi je da nisam. Uvijek si dogovorim i neki uređaj jako jeftino, što je kod Tele2 nemoguće.
Kad si na pretplatu, ti si im jako bitan.
Kad dolaziš, slažu uvjete koji pašu tebi, ako ti i daju nešto što inače ne bi dobio za tu cijenu ne gube skoro ništa, a tebi možda znači dovoljno da postaneš njihov klijent tako da su voljni radit dosta kompromisa i izlazit ti u susret.
Samo treba igrat pametno i ne potpisivat odmah nego se iskenjavat da imaš još opcija, moraš vidjet s curom, da ti A1 daje beskonačno giga za 15 kuna više i tak...
Da mi je uzeti benzin na pretplatu.
danko-b ja plaćam 105 kn tarifu i imam sve neograničeno i 12 gb u romingu u telemachu. I free TIDAL
- Uređivano
Prošle godine sam uzimao Note20 Ultra čim je izašao ii produžio pretplatu T-Comu. OK, uzeo sam Unlimited tarifu koja je 229kn/mj (sve neograničeno + Deezer) no spustili su mi dosta cijenu za uređaj tako da me mob izašao nešto manje od 5000kn (u dućanu je bio 10000kn ak se ne varam).
Picek tako da me mob izašao nešto manje od 5000kn
Prije ili nakon otplate?
wooddiebone Sve zajedno. Kad sam uzeo mob nisam platio ništa već ga otplaćujem preko mjesečnog računa kroz 2 godine.
I onda ti je 229 samo tarifa pa dodatno na mobitel ili je sve zajedno 229 mjesečno?
wooddiebone tarifa je 229kn, a mobitel plaćam dodatno.
PhoenixMode
pa to je ok cjena, nisu mi tak nesto ponudili kad sam odlazio na bonove a i da jesu nevjerujem da bi uzeo, jer stvarno vise interneta netrebam od 6 gb.
Nezz, u tele 2 sam godinama, 4 na bonove i 6 na pretplatu. Zadnji put kad sam obnavljala, dobila sam samsungov tablet na poklon.
Zanimljiv je ovaj YT algoritam kad niotkuda izbaci ovo