Kad ste kod Megića, jednom sam se prije 5-6 godina našao u ZG u centru oko 6 ujutro. Na onom potezu od Tomislavca preko Zrinjevca na svaku od 50-ak klupa bio je privezan balon. Sve mi je bilo čudno dok nisam prišao bliže i vidio u jednome nekakav kupon. Uzmem ključ, probijem balon, kad unutra kupon na McMenu po izboru.

Bilo je jako rano i nije bilo ljudi, ali jedan par me vidio, shvatili su što se događa i krenuli oni pucat balone. Naravno da sam onda i ja krenuo. Ono malo ljudi što je prolazilo gledali su nas ko retarde, ali bolio me kurac, onda još nisam živio u ZG i nije me bilo sram, skupio sam jedno 30-ak kupona 🤣 Sve smo popucali.

Potrošili smo sam dva, a ostale sam dao na čuvanje curi koja ih je, naravno, izgubila. Još i danas se pitam što je zapravo bilo s njima. Bogami razmišljao sam o njima pred oltarom prije 2 mj.

Fico

Da, izgleda da je vrijeme da se na Firefox prebacim konačno.

Kužiš sranje. Moram se sad prebacivat na inferiorni browser zato jer je jebeni Google jebeni demonski isprdak koji uništava privatnost.

Ja idem na Edge. Bolje mi radi kad imam Game Pass. Zna MS.

Adblocker nikad nisam ni neću koristit. Siteove koji siluju reklamama neću iz principa koristit i nemaju mi nikakvu vrijednost, a licemjerno (iz moje pozicije autora na nekoj stranici) i nemoralno mi je pratit bilo što besplatno za što znam da netko ulaže novac kako bi mi to isporučio. Bilo da se ulaže u serverske resurse, bilo da ulaže vlastito vrijeme i znanje kroz sadržaj. To mi vrijedi čak i za Youtube iako je Google ogromna kompanija i puni su ko brod, ali kreatori su bitni.

Nažalost, postojanje i popularizacija Adblockera povukla je jedan drugi disbalans, a to je da se normalni čitatelji prekomjerno siluju kako bi se nadoknadilo izgubljeno

wooddiebone Na internetu si, nemaš privatnosti nikakve bio ti na krampu, Chromu, Firefoxu ili GoGoDucku. Već sama Windows mašina siluje tvoje podatke i nikad nećeš stat na kraj tome dok si digitalan.

Vrijeme je da uzmemo motike u ruke ponovno.

Fenix Slažem se, iako kad dođem na gaming site gdje mi sve počne štekat od 80 popup reklama, jedino što mogu je blokirat to ili pobjeć s tog sajta (to i biram). Neki pretjeruju, a ni to nije dobro. Ja se pripremam dić na svoj sajt reklame, i razumijem što znači ulagati novce u content pa apsolutno nemam problema oko reklama, ali brate mili treba imat i mjeru.

Navodno da neki gaming siteovi i kladionice reklamiraju.

Giphy - Jim Carrey Omg GIF

bosscorelli restoran gdje sam jeo juhu od tartufa? jebi me ako se sjećam ali znam gdje se nalazi. 😃 kad odem opet javim ti.
      a restoran gdje jedem pizzu sa tartufima ako ikog zanima je vecchio mulino u novigradu istarskom. a u vrsaru premium burger sa 200 grama pljeskom i tartufatom se zove Princ.

fensisuperstar Pizza mi je odlicna sa tartufatom, intenzivan miris i nije za svaki dan jest ali odlicna. A juhu hocu probat , javi ak se sjetis 😃

Heat kakvo svetogrđe, ćevap je ćevap.

Heat

Vlasnik zagrebačkog restorana kaže da su se na novi naziv odlučili da ne bi uvrijedili komšije.

Aj ne jebi zid. Svetogrđe.

bosscorelli Možeš staviti notification i javi ti kad dođe na stanje. Onda naručiš/rezerviraš i to je to. Klikni na link Zagreb na Markusu i podesi si kako ti paše.