Manje silikona i sljedeći put će sve biti u redu 😃

Jedan, jedini i neponovljivi i Google je posvetio današnji dan Cristopheru Reeve kojemu bi danas bio 69 rođendan da je živ. Utjelovio je lik Supermana Moj najdraži glumački Superman. Što vam je život. Sudbina mu je namijenila da pred kraj svojeg života postane paraplegičar, paradoks.

43 godine nije baš pred kraj života.

Čovjek je živio kao kvadriplegičar 9 godina.

Još se sjećam kad sam čuo da je umro.

Ljudi hepl.

09.10. nam treba vodič na sat-dva na području splita i naravno koliko se plaća.

Usput preporuke za dobar restoran/pizzeriju za 15 ljudi da mozemo napravit rezervaciju

Hvala unaprijed

nrg power

fensisuperstar
        Ako ćeš Pizzeriju, ja bi ti preporučio Pizzeria Renato. IMO najbolja pizza koju ćeš pojesti u gradu. Isto tako dobra je lokacija.

Odlična lokacija je i u ACI Marini, neću govoriti o kvaliteti jela (dva su restorana tamo). Lokacijski meni je to najljepši dio grada. Nema previše šušura, a stvarno je dobro tamo.

fensisuperstar Usput preporuke za dobar restoran/pizzeriju za 15 ljudi da mozemo napravit rezervaciju

Bokkamora, sve ostalo je gubitak vremena

fensisuperstar molim te posjeti restoran Perlicu!
          Na Klisu ti je usput svratis 5min sa ceste...a dozivis ekstazu🧚‍♂️🧞🧚‍♀️🧞‍♀️🧚🧞‍♂️🧗⛹♀️🤸‍♀️🛀🧘

PhoenixMode
          Bokkamora je debelo preskupa, a ne nudi ništa bolje od prethodno navedenog Renata. Zbilja se ne isplati.