Blebetaonica 2
Da poštarina je bezobrazna.
60 kuna da ti donesu zavjesu od 20 kuna.
A jebiga. Selite iz provincije
Winter is coming.
Ne krademo , ovo je baš naše.
SemPosekel.exe
ja ne znam kako je vama ali kad procitam postove od oxi i njenoj svakodnevnoj rutini moj level muzevnosti padne ispod nule. prije par godina sam cijepao staroj drva(5 m3) nabio zuljeve unatoc tome sto sam nosio rukavice a bome i sve zivo me boljelo. tragedija.
Sumnjam da je 9m scjepala i pospremila u jednom danu. A mislim da je lakše bez rukavica. Ja ne mogu s rukavicama.
Ja skoro pa moram nositi rukavice, ne zbog sjekire već zbog cjepača kojeg je stari napravio cijelog od metala (drška je srećom šuplja). Nije ni tada baš jednostavan za korištenje (ako netko nije u formi), ali je zato panj killer.
moja sreca je da vise nemam kome cjepati, grijem se doma na plin (koji je za mene isto nuzno zlo ali jbg) a stara je prije tri godine kupila stan koji je stvarno suncan i topal tako da joj je dovoljna klima (hvala isusu kristu). kao mulcu mi cak nije ni bilo tesko sa starim, kupovali smo metrice pa smo prvo pilili i poslije cjepali ali sam doduse bio u puno boljoj formi a i generalno sam imao puno vise volje za sve. danas nakon radnog vremena ne zelim ni cuti za bilo kakav posao.
Garrus_V po danu metar dva, jesi lud ti. Treba to pokresat grane, pa ispilat motorkom pa cjepat pa poslagat da se susi. Sto se nosenja tice, kad tako sjeku sumu zbog dalekovoda to so lokacije di traktor nemoze ni prismrdit zato je puno pjesacenja. Nije to u jednom danu a da me vidis, kupio bi mi hamburger. Ja to radim jer mi je samo zao dat 300 kuna po metru kad imam besplatna drva di hocu, samo treba volje.
Bandićevo kumče u duši.
- Uređivano
Kuća osobe koja se na ljeto dovozi u ferariju btw.
Za dva dana posla 2000 kuna, ponude u inbox hvala. Posaljem i slike od poslje.