Matador kao connoisseur sprejeva za nos i kapi, operil ti je najgora opcija. Uvjek kupi zuti meralis, jer operil toliko osusi sluznicu da uvjek pucaju zile u nosu nakon par dana.

ženi sam u sancti naručio Samsung Galaxy A71 za 3000 kuna (sa 3500). pikirao sam možda uzeti S10e za 4400 (sa 5800) ali nije vrijeme za trošarinu. sebi pikiram uzeti google pixel 4a dok izadje a pare ne rastu na grani xD
    oboje smo imali google nexus 5x ali eto. dosta godina je prošlo. Sad cu imati 2 nexusa mozda se poigram sa njenim i stavim novu matičnu gore sa 4 giga rama i rootam ga.

Ima da fejsić i instač lete na tim pilama.

oxi hehehe Ovaj tuljan na dječjem Meralysu mi je tak fora da ću prvo tog probati. 😃

Imam viska vremena u zadnje vrijeme pa sam malo posjetio podrum i poslozio neke stvari:

A jos nema na slici i Komandanta Marka. Mislim da jedno 400-500 stripova imam, od jugoslavenskih iz 80-ih kad je moj stari bio osnovnoskolac do novijih iz ranih 2010-ih kad sam prestao kupovat. Uzeo sam si 150 brojeva za ponovno sve procitat. Nema do tih talijanskih stripova, kakav su uzitak. Pogotovo Zagor. Uzeo bih ja i sve stripove iz podruma, ali vec ih je vlaga dosta nagrizla pa ne zelim unistit previse. Ove kaj sam uzeo sam si poslozio na police i sad ih redom citat.
      Zadnjih 8 godina ih vise ne kupujem, jednostavno me prestalo zanimat, ali definitivno nemam problema ponovno procitat neke starije brojeve, nevjerojatno zabavni stripovi.

Samo jedan kratki pogled na ovu nepravedno izraubanu i skršenu naslovnicu Dugačkog Pozdrava koja život znači i . . . ekspresno sam izgubljen u vremenu i prostoru.

Dugački Pozdrav je više-manje (s puno većim naglaskom na više) Spojler Mog Života. Prilično sam siguran da kad to kažem da možda i po prvi put u životu ne hiperboliziram određenu situaciju.

Nadam se da ću jednom u budućnosti biti u mogućnosti prošetati nostalgičnom stazom sjete i melankolije preko svih svojih nejasnih osjećaja i da ću napisati esej o Dugačkom Pozdravu i o svemu ostalome što nije Dugački Pozdrav, ali će sto posto nekad, negdje, nekome, biti Dugački Pozdrav.

Dylan Dog (više od svih stripova (čitao sam ih SVE) i Tiziano Sclavi (više od svih ostalih strip pisaca) su zasigurno glavni razlozi zašto sam se već u ranoj mladosti nakačio na pisanu riječ. (U jednom trenutku svog života sam imao SVE Ludens Dylan Dogove ikad izdane. (Ne kupujem ih već nekoliko godina, barem ne redovito.))

Mogao bih tonu toga napisati o Dylan Dogu i stripovima općenito (mislim da je više od pola obitelji odgojeno na stripovima), možda jednom i hoću; vrlo vjerojatno neću. ;D

https://www.youtube.com/watch?v=PIDLwsA1LPI <3

P.S.

Više od deset godina pokušavam iskopirati frizuru mladog Dylana iz Dugačkog Pozdrava. Ponekad mu dođem blizu.

k
        Evo da te odmah upozorim, ali pripremi se na visesatne rasprave sa mnom o 'Dugackom Pozdravu'. Dylan Dog mi nije najdrazi strip (ali jedan od drazih), ali taj broj je uvjerljivo najbolje izdanje nekog stripa ikad i jedna od najdrazih, ako ne i najdraza stvar koju sam ikad procitao.
        Uglavnom, pripremi se! Ne znam hoce to biti sutra ili preko vikenda ili sljedeci tjedan, ali pripremi se!

zontra

Pripremit ću rezervnu tipkovnicu.

Šteta što taj broj nisam imao, sad me baš intrigira. Al sam zato apsolvirao Bogomoljkine Zločine i Zemlju obojenih sjena..

"Dugački Pozdrav", da nije velikim slovom napisao pozdrav, na prvu bi pomislio da se čovjek oprašta od foruma. 😃

Pitanje za one koji imaju Xbox One. Kako kupiti 360 igre na storeu da se mogu igrat na X1? Probavam preko kompa, regija UK ne prolazi...

Pobigneš od potresa, dočeka te krupa

yakuza_stinger
            Definitivno pokusaj nekako procitat taj broj. Nije klasicni Dylan Dog sa odrezanim glavama, hektolitrama krvi, nadnaravnim bicima i pojavama, nego dirljiva prica iz ranije faze Dylanova zivota.
            Mislim da Stripovi Online ili tako nesto imaju dosta tih stripova u PDF-u pa tako mozes, provjeri. Ja sam malo probao citat tako neke brojeve, ali mi je ipak draze to 'uzivo', na papiru citat.

@k - malo sam zauzet zadnjih dana, ali ne brini, kroz sljedeci tjedan se javljam sa poduzim postom o stripovima opcenito, Dylan Dogu i pogotovo 'Dugackom Pozdravu'.

Našao sam scribd upload i "prolistao". Definitivno atipičan stil, al totalno mi se sviđa kako je napravljeno. Moram još jednom detaljnije prolistat. Predobro odrađena "što bi bilo kad bi bilo" tema upetljana u prvu ljubav i stavljanje točke na i tomu svemu.

Najebala ni kriva ni duzna lol

To je zato sto mi nismo metiljavci ko Ameri, Svabe i ostala mraka. Prirodna selekcija brajo. Ko mora otici, mora, ko ne, ostati ce. Ako mi je sudjeno da skviknem od tu nekog virusica, neka me!