fensisuperstar upravo tako. ionako vec pola godine ne rade birtije, kina, kazalista i sl tako da kuda uopce mozes otici lol, a hladno je ko u sibiru tak da ti nije ni do nocnih setnji. ne vidim bas svrhe u svemu tome. bolje da zabrane od 5h do 21h kretanje lol.

Kod nas srećom od početka nikome nije palo na pamet uvođenje policijskog sata. Stvarno nema potrebe za takvom represijom.

Zero ma ova gamad ti zgrce lovu na ovaj nacin. u zadnjem lockdown su na kaznama masne pare pobrali. ljude koji idu sa posla i na posao su jebali i onda provjeravaju koliko ti treba do posla ili s njega i ako im ne stima roknu kaznu. bilo slucajeva u vjestima i novinama. to ti je jebeni Nazi scum mentalitet koji se nikada nece promjeniti. uzivaju u jebanju ljudi u mozak.

maverick Ne zavidim vam, svaki put kad Merkelici puhne u glavu, vi zatvarate. A nije samo do toga, tako je išlo i s nuklearnim elektranama. Makar opet, to je problem druge države.

Zero bitno da debili uopce NE cjepe?! znaci kako se mislis rjesiti corone ako ljude ne cjepis? i najbitnije da sef Die Linke (doslovce prijevod Ljevi) partije izvali neki dan da bi trebalo slati Avione u Siriju da ide po izbjeglice i kako bi onda vidjeli da zapravo uopce nema toliko onih koji hoce doci ovdje! nesto gluplje u zivotu nisam cuo. njima je briga kako dovuci divljake u drzavu umjesto da rjesavaju ovaj problem. najnoviji prijedlog debila je da placas ekstra 30€ mjesecno sto imas auto u posjedu, kao da vec ne placam porez svake godine na isti. znaci vecih kretencina u zivotu nisam vidio.

hrvatski i americki politicari su pickin dim za ovu vrstu retardacije.

maverick
          Frende...trebalo vam je do sada biti jasno da je ovo teška jebada u mozak. Iz ovog ili onog razloga.

Neka mi još samo netko dođe i kaže da su velike Vlade, masivni državni aparati i bespotrebne regulacije dobre... neće dobro završit.

Zamisli fore, nema kretanja od 21 do 5, tada vjerojatno korona hara, a po danu spava 🤭

Ili ono da nema prodaje alkohola iza 22h i slične fore. To je sve samo alibi. Ništa drugo.

Postoje dvije mogućnosti.

1) Nitko neće priznati da su sve sjebali te da su pretjerali sa apsolutno svime + uništili cijelu jednu generaciju i ekonomiju i prilike za njih (ekipa u srednjim 20-im i 30-im godinama pa su sada samo dali gasa i biti all in na ovakve gluposti u nadi da će se nekako izvući iz ovoga

2) Totalno su nesposobni, što se posljedično veže i za prvu teoriju, te nemaju pojma što rade skupa sa svojim savjetnicima i znanstvenicima

If you ask me, kombinacija obe teorije je točna.

Završavam svoj TedTalk. Thank you.

maverick Ima vec 2 tjedna otkako je ta zabrana,barem kod mene u Niedersachsenu.Barem je mir i tišina.

ma cim cujes sa egs, fortnajt, bilo kakvu kinesku igru odmah podjes kukati. Nemojte ni Unreal Engine igre igrati i to je od kineza lol. Gori si od mene kad vidim remaster ili remake

@maverick pa pod 1 Unreal engine nije kineski. nego od epic gamea. zapravo kod mene je problem sa epic games storeom i njihovim igrama počevši od toga da su nukali unreal tournament. remake na kojem je radio community skupa sa njima. Drugo ja nemam nista protiv tencenta i tih nekih firma, ali imam protiv spywarea i injected cryptominera.

dalje meni je glavna igra Path of Exile, od GGGa kojeg sad trenutno financira Tencent da bi GGG njima radio Path of Exile za kinu, pod uvjetom da Tencent ne može tražit promjene ostalih Path of Exile igara. Kineski PoE je izoliran od PoE kojeg ja igram. Oni imaju svoju store, svoje mikrotransakcije i igra je zapravo skroz drugačija. Kod njih recimo možeš kupit minipeta ako se ne varam koji skuplja currency. Zapravo bi dao oba testisa (jbga imam već sina) da mogu u svom PoE imat peta koji skupa currency ali GGG radi po svome i ne radi "pay to win" stvari.

Tako da problem kod "kineza" je prema vladi, pay to win sistemu u igrama i prema spyware kojeg zapravo dobiješ preko ne kineskog softvera, lošim i pederskim potezima koje jedna firma poput EGa može raditi. I još su jebeno arogantni i misle da se mogu i dalje bosti protiv Applea. Mislim kaj su oni mislili, da su iznad boga i zakona? Pohlepa koju ima Tim Svinja je nerealna. Oni su i dalje u minusu sa poklanjanjem igara :-) u plusu su jedino zbog fortnitea. Doslovno poklanjanje igara je trebalo privući ljude koji će kasnije trošiti ali free igre i dalje su veće nego trošarina van fortnitea.

Da si bili manje pohlepni i pokusali napravit novi ugovor sa appleom umjesto da ih onako javno pokušaju srozat sad bi i dalje imali najveći broj igrača fortnitea i dalje na iphoenu.

A ja osobno čitam hrpu kineskih i korejskih mangi, anime i korejske serije. Zapravo ne vidim problem u kinematografiji i njihovoj kulturi. Kina ja predivna zemlja ali imaju problem sa autoritativnim ponašanjem vlade koji ne želi poštivati prava koje Hong Kong ima već godinama.
              Znači od 1841 nisu bili Kineski. Poslije su bili okupirani od japanca. Sad su suverena upravna regija unutar kine. I Na takav agresivan način pokušat vratit nazad nešto što nije tehnički bilo tvoje zadnjih 180 godina gdje maltretiraš narod nasiljem i restrikcijama. Znači jebeš takvu vladu.

Sorcerer znam. imam ga na netflixu ali nemam dovoljno vremena za sve. Jednostavno previše serija a imam klinca. Imam sad dvije korejske serije za pogledati prije nego izađu nove sezone serija koje već pratim. Toliko imam malo vremena za serije da gledam serije dok igram i uspijem pratit u isto vrijeme i seriju i igru.^^

Fensij ne voli kineze?

Pa jebote em je Istrijan, znači podržava komunizam, em igra PoE, znači podržava kineski spyware.

Virgin Peđa Grbin vs chad Zlatko Komadina reklama na youtubeu.