Zero Da, realan datum. Ako ni ove godine ne bude Infogamera, teško da će biti i nekog većeg okupljanja FFA-ovaca. Cijepljenje ide puževim korakom i pitanje je kada će dopustiti neku normalu za rad unutar birtija i ostalog.
Deadwalker U Rome 2 Total Waru večeras pokorio Hrvatsku. Mislim da je time završilo razdoblje prosperiteta u mojem virtualnom carstvu.
fensisuperstar weky KAKAV RIM KAKAV I DO KAKVOG CRNOG TOKIJA, SRBIJA SEŽE DO MILVOKIJA ali bez kosova
master_x maverick Ima vec 2 tjedna otkako je ta zabrana,barem kod mene u Niedersachsenu.Barem je mir i tišina.
maverick fensisuperstar upravo tako. ionako vec pola godine ne rade birtije, kina, kazalista i sl tako da kuda uopce mozes otici lol, a hladno je ko u sibiru tak da ti nije ni do nocnih setnji. ne vidim bas svrhe u svemu tome. bolje da zabrane od 5h do 21h kretanje lol.
Zero Kod nas srećom od početka nikome nije palo na pamet uvođenje policijskog sata. Stvarno nema potrebe za takvom represijom.
maverick Zero ma ova gamad ti zgrce lovu na ovaj nacin. u zadnjem lockdown su na kaznama masne pare pobrali. ljude koji idu sa posla i na posao su jebali i onda provjeravaju koliko ti treba do posla ili s njega i ako im ne stima roknu kaznu. bilo slucajeva u vjestima i novinama. to ti je jebeni Nazi scum mentalitet koji se nikada nece promjeniti. uzivaju u jebanju ljudi u mozak.