Ako netko nešto ne zna, kaže se.. On se razumi u to ki Mara u krivi kurac.

Haha...ali tocno je napisano svako slovo,svi zivi ovako govore!
Ae ima tisucu znacenja...

Ako nabrzak bacite pogledat na taj post gore, upast će vam samo kurac i pička. Predivan jezik imamo, ali samo za to je predivan

Heat Najbolji je: triba izist ribe ae

"prika" i "prike" su krivi šta sjevernjaci na nas gledaju ka na "triba izist ribe, ae" ljude. 😢

Izist je izašlo iz uporabe davno, koristi se poist

foggy

Pa KURAC je izvorna riječ balkanskih naroda. Kurac je vrhovni ploditelj neba i zemlje. Zeus se u mladosti nazivao
    Kuros.

Sve to lijepo opisuje Slaviša K. Miljković u svojoj knjizi "Hromi Vuk" ili "Krivi Kurjak"

fale nam samo dubrovčani

Nightyx

tip je carčina. žao mi je samo što mu kanal ima nikakvu gledanost dok random youtube snimci od ljudi imaju milijune i milijune 😃

fensisuperstar ma brate gotovo je sigurno da slazem ove godine novu konfu, nemam volje za ova sranja sa M$ i Zony.

fensisuperstar fale nam samo dubrovčani

Ne znam ko je ovo reko, mislim da je Luka Bulić, al dobra fora.

Kako je croisant u biti izmislila baba u pekarni na Stradunu. Jedan dan joj je došla francuska turistkinja i pitala kakav vam je ovaj čudni i kratki kruh.
        I baba joj veli "Joj to sam novo ispekla baš vam je KROASAN"

Ne znam zakaj al svaki put umrem kad se sjetim fore

Jebate odeš u banku i hzzo, prođe pola dana. Daj bil gejts požuri s čipiranjem, prođe mi život.

Slušao sam sinoć kruleta na podkastu. Jutros mi glava puca kao da sam pio 16 dana.

Garrus_V želio sam ranije malo detaljnije komentirat, ali nisam imao vremena.

Prati li itko ovo malo detaljnije? Ja nisam puno ulovio, ali navodno se ekipa malih ljudi skupila i misli da radi štetu Melvin Capital fondu koji manipulira tržištem.

Ako sam dobro shvatio, Melvin Capital će definitivno nahebat jer su dužni za nekoliko dana otkupiti dionice natrag. Ali meni se nekako čini da je to sve skupa nekako izmanipulirano od neke druge velike kompanije. Ili sam možda previše zaglibio s Mr. Robotom.

Još ništa od otvaranja birtija, pa čak ni terasa, a bome ni kava za van 🤣

Jeanette Maus (39), preminula od komplikacije sa covidom-19. Ona je trebala ili je dala (nisam 100% siguran dal je snimanje bilo završeno) glas za nadolazeći Resident Evil.

🙁