Nećak mi je ovo naslikao danas, slika je dobila počasno mjesto 😊

Vjerojatno je Joe opet zadebilio kao uvijek. Baš naporan i neuvjerljiv copycat metascorea.

maverick film će biti super ako si bijelac amerikanac koji svima tupi da bijela rasa ima privilegije i da se zbog toga trebamo mrziti.
      oh da. da ne zaboravimo. orange man bad. bez toga ne možeš POČETI gledati film.

: )

uglavnom. da sad budem ozbiljan. Film je prosječan. Naspram prvog je jednostavno loš.

weky ne znam weky. moze on brijati, ali decki su prakticki objasnili sto se dogadja u filmu do granice spojlanja i ako je i 20% tako, onda je film sranje no content, a ima i ovoga sto fensi govori, a od toga mi se odmah dize kosa na glavi. znaci oni su indenpendent kul zenskog karaktera ucinili da ovisi i to o nekom frajeru bez kojeg njen zivot "nema" smisla i koji je najbolje sto joj se dogodilo u zivotu?! JEBENOJ WONDER WOMAN?! toliko se posrati na lika je odvratno.

I shall not. Film je baš pretenciozno govno upakirano u dosadni herojski wannabe ženski herojski film. Ne mogu ti opisat kolko mi je smeće taj film, 3 puta sam zaspao od dosade i uspio se nekak natjerat pogledat do kraja. Smeće nulte kategorije.

maverick Oprosti ali treći i četvrti/peti twilight su odlični.
        Drugi je malo gej. Prvi je dosadan. Priča ti čovjek koji je pogledao svaki twilight u kinu.
        U SPLITU.

Giphy - kristen stewart twilight GIF

Samo Underworld kad su u pitanju vampiri i vukodlaci, bajo moj.

maverick Daj pliz pogledaj taj Fensi Woman iz 2017. pa da hejtamo malo. Nisam gledao 50 nijansi smeća i sagu o wannabe vampirima, hvala lepa.

fensisuperstar Priča ti čovjek koji je pogledao svaki twilight u kinu.

Baš mi nešto klizi miš prema tom permabanu

fensisuperstar cuj ja sam skoro pogledao do kraja 50 nijansi sive u kinu, u zagrebu, medjutim skuhao sam plan da mi je muka pred nekih zadnjih pola sata filma 😆. tako sta ogavno se ne sjecam da sam ikad gledao, a foggiju preporucam da proba jer ce odmah imati bolje misljenje o wonder woman 😃

foggy i sagu o wannabe vampirima

moja sestra ju ima cjelu pa kao jednom ajmo gledati. posalo sam frednu poruku da me nazove da hitno dodjem po njega na zracnu luku 😆

foggy pa da hejtamo malo

bannat ce nas fensi 😃

Zero Samo Underworld kad su u pitanju vampiri i vukodlaci, bajo moj.

dodaj prva dva blade filma

maverick ja sam gledao 50 shades of gay taj u kinima. Totalno mi film nije bio napet. Znači katastrofa
                Bila je neka poveća ženska koja je stenjala čitavo vrijeme. Bilo je neugodno skroz... smijati se tome 😃

@Fico Jesi pogledao svih 5 twilighta možda?

@maverick

fensisuperstar Bila je neka poveća ženska koja je stenjala čitavo vrijeme. Bilo je neugodno skroz... smijati se tome

that's fun 🤣

e to je jebena stvar. mislim da to svira u onom klubu u prvom blade

fensisuperstar Jesi pogledao svih 5 twilighta možda?

Ja svoje vrijeme ne trošim na budalaštine. Znaš ti koliko je vremena trebalo da izgrajndam dva lika u Fallout 76?