Blebetaonica 2
Deadwalker Weky ti je necak? 
- Uređivano
@fensisuperstar znam da si mi preporucio prvi wonder woman i nisam jos pogleda, ali budem. nego jesi li gledao ovo njesra i ako jesi sta mislis o njemu
- Uređivano
Vjerojatno je Joe opet zadebilio kao uvijek. Baš naporan i neuvjerljiv copycat metascorea.
- Uređivano
maverick film će biti super ako si bijelac amerikanac koji svima tupi da bijela rasa ima privilegije i da se zbog toga trebamo mrziti.
oh da. da ne zaboravimo. orange man bad. bez toga ne možeš POČETI gledati film.
: )
uglavnom. da sad budem ozbiljan. Film je prosječan. Naspram prvog je jednostavno loš.
- Uređivano
weky ne znam weky. moze on brijati, ali decki su prakticki objasnili sto se dogadja u filmu do granice spojlanja i ako je i 20% tako, onda je film sranje no content, a ima i ovoga sto fensi govori, a od toga mi se odmah dize kosa na glavi. znaci oni su indenpendent kul zenskog karaktera ucinili da ovisi i to o nekom frajeru bez kojeg njen zivot "nema" smisla i koji je najbolje sto joj se dogodilo u zivotu?! JEBENOJ WONDER WOMAN?! toliko se posrati na lika je odvratno.
I shall not. Film je baš pretenciozno govno upakirano u dosadni herojski wannabe ženski herojski film. Ne mogu ti opisat kolko mi je smeće taj film, 3 puta sam zaspao od dosade i uspio se nekak natjerat pogledat do kraja. Smeće nulte kategorije.
- Uređivano
maverick Oprosti ali treći i četvrti/peti twilight su odlični.
Drugi je malo gej. Prvi je dosadan. Priča ti čovjek koji je pogledao svaki twilight u kinu.
U SPLITU.
Samo Underworld kad su u pitanju vampiri i vukodlaci, bajo moj.
fensisuperstar Priča ti čovjek koji je pogledao svaki twilight u kinu.
Baš mi nešto klizi miš prema tom permabanu
- Uređivano
fensisuperstar cuj ja sam skoro pogledao do kraja 50 nijansi sive u kinu, u zagrebu, medjutim skuhao sam plan da mi je muka pred nekih zadnjih pola sata filma
. tako sta ogavno se ne sjecam da sam ikad gledao, a foggiju preporucam da proba jer ce odmah imati bolje misljenje o wonder woman 
foggy i sagu o wannabe vampirima
moja sestra ju ima cjelu pa kao jednom ajmo gledati. posalo sam frednu poruku da me nazove da hitno dodjem po njega na zracnu luku 
foggy pa da hejtamo malo
bannat ce nas fensi 
Zero Samo Underworld kad su u pitanju vampiri i vukodlaci, bajo moj.
dodaj prva dva blade filma
- Uređivano
- Uređivano
fensisuperstar Bila je neka poveća ženska koja je stenjala čitavo vrijeme. Bilo je neugodno skroz... smijati se tome
that's fun 
e to je jebena stvar. mislim da to svira u onom klubu u prvom blade
fensisuperstar Jesi pogledao svih 5 twilighta možda?
Ja svoje vrijeme ne trošim na budalaštine. Znaš ti koliko je vremena trebalo da izgrajndam dva lika u Fallout 76?