doctorfreak Šta bi ja sad trebao da se to promijeni? Kao ono unbanan korisnik koji je bio 2 puta banan ali ga stalno prisjecamo da je bio banan. Wtf?

Samo trebaš prestat filozofirat kako bi trebali vodit forum

Fenix Doslovno sam napisao dobronamjerni savjet kao korisnik 30+ gamerskih/IT foruma kako lokalnih tako stranih gdje apsolutno ni na jednom od njih nisu dozvoljene politički ni ratne teme.

I tebi je to pametovanje? Svašta. Oprosti što sam uopće iznosio dobronamjeran savjet. Očigledna pogreška.

Sterlok Ok, recimo da sam ja Srbin i da dođem u Bibinje bez ikakvog predznaja i da kažem dobar dan bre, kako ste druže? Kaj bi mi se dogodilo?

Evo ovako nebi ti se dogodilo apsolutno nista, da ima sranja posto smo svi blizu culo bi se. Razbijala bi se auta i tuklo i sto ti ja znam a od toga nema nista. Radim sa desetak Bibinjaca ako ne i vise pa bi definitivno cuo da je bilo nesto.

Znan da je prije dosta godina dosao jedan Srbin u Bibinje i u kafic usred mista isao provocirati sa ratom i ubili su boga u njemu.

Ja mislin da ces u Bibinju prije dobiti po nosu ako dodes sa zastavom od Dinama nego sa Srpskom zastavom

Miro Znan da je prije dosta godina dosao jedan Srbin u Bibinje i u kafic usred mista isao provocirati sa ratom i ubili su boga u njemu.

U civiliziranom svijetu bi se nazvalo policiju zbog remecenja javnog mira i prostora.

Ljudi ne svacaju da je prošlo vrijeme barbarizma i nije uvijek riješenje sve riješavat šakama i oružjem.

Fenix nećeš ni sa šalom Hajduka u Zagreb

Iskreno, meni je ovo veća razina zadrtosti od one da "Srbin ne smije u Bibinje" i pokazatelj u kakvom smo kurcu ko narod ak bi tako nešto (ako je posve neprovokatorski) izazvalo reakciju.

Niš, onda moram nabavit zastavu Dinama 😂

Inače radio sam prije više godina jedno ljeto na potezu Zaton/Biograd i svima sam nabija na nos da sam i Zagreba uz kajkanje …nitko me nije krivo ni pogledao. Idem trideset godina na more u Duće kod omiša, stekli tamo prijatelje i kumove, nikad me nitko nije krivo ni pogledao.

Kad je Dinamo prije sto godina pobijedio u ZG Partizan 5:0 klinci su po Omišu vikali Dinamo, Dinamo

doctorfreak U civiliziranom svijetu bi se nazvalo policiju zbog remecenja javnog mira i prostora.

Ljudi ne svacaju da je prošlo vrijeme barbarizma i nije uvijek riješenje sve riješavat šakama i oružjem.

M da

Radi ovakvih pičkastih razmisljanja nam i je ovako, ubojice, silovatelji i pedofili šetaju slobodni. Minimalne kazne cak i nikakve jer su neki iz boljih obitelji.

Jos si moga i bolje napisati cak niti ne zvati policiju nego ce ih bog kazniti.

Ajme meni ej sto necu procitati tu na forumu

doctorfreak U civiliziranom svijetu bi se nazvalo policiju zbog remecenja javnog mira i prostora.

Ali mi ne živimo u civiliziranom svijetu :-).

fensisuperstar Fala qrcu, u civiliziranom svijetu policija privodi ljude zbog postova na forumu KEK.

doctorfreak super mi je kako uspjevaš izigravati žrtvu, a ja sam samo jednako bezobrazan prema tebi kao što ti budeš prema svima ostalima

Tuhy evo prije dva tjedna izboli Engleza u Milanu. Bacali baklje na Nizozemce usred Madrida… Ništa gori kao narod nismo od drugih i nervira me ta generalizacija. Manjina kakve ima svugdje nije ogledalo naroda. Zanimljivo kako nitko na forumu nije napisao da mrzi Srbe ili da bi napao navijača zbog majice, a ima nas svakakvih i odasvud smo. Kako smo onda kao narod u kurcu ili većem kurcu od drugih?

Ne generaliziram, ti si sam naveo taj primjer. I di sam naveo da smo mi u većem kurcu nego neki drugi narod?

Za mene je ista vrsta idiota Splićanin koji će mi razbit auto radi ZG tablica i Dinamovog šala u njemu (i obrnuto), i navijač Tottenhama koji će ić tuć drugog stanovnika Londona jer se prošeto obučen u Arsenalov dres kroz "zabranjeni" kvart.

Miro zivimo u dobu feelings over facts….a svi znamo da nekad nema druge opcije nego objasnit na staromodni nacin nekim ljudima…

Miro Radi ovakvih pičkastih razmisljanja nam i je ovako, ubojice, silovatelji i pedofili šetaju slobodn

Nije to pičkasto razmišljanje nego je to racionalno razmišljanje. Dakle ako jedno dijete udari tvoje dijete dal češ ga učit da mu vrati istom mjerom? Od malena se djecu uči da se nasilje ne vraca nasiljem.

A to što pedofili, ubojice i slični kalibar šetaju ulicom nije tvoj problem već problem institucija u državi. Tvoj moralni zadatak kao građanina je da takve osobe prijaviš instituacijama koje su odgovorne za riješavanje takvih problema.

E sad, dal te iste institucije obavljaju svoj posao kako treba je druga tema. Vidjeli smo kako je dečko ranije izrešetao nekolicinu "mafijaša" jer od institucija nije bilo ništa. Ispao je heroj, a zapravo si je uništio život.

Fenix super mi je kako uspjevaš izigravati žrtvu, a ja sam samo jednako bezobrazan prema tebi kao što ti budeš prema svima ostalima

Ja nemam s nikim problem, pa čak ni s tobom. S dosta ljudi se dopisujem preko privatnih poruka (s kojima se sprdam ponekad na temama) i apsolutno nemam protiv nikog ništa. Da se znam zezat ponekad to je istina, ali sve u granicama. Ako ti misliš da je riješenje razgovarat na način na koji ti trenutno razgovaraš prema meni, zapravo nisi ništa bolji od mene. Uostalom to mi ne smeta, osim činjenice konstantnog nabijanja na nos o banovima. To mi je malo pretjerano, ali ako te veseli samo naprijed.

Tuhy istina, nisi nigdje to naveo. Samo kažem, jbg, idiota ima pa zbog manjine neću ni pokušavati jer sam onda i sam idiot. Načuđavanje zašto je to tako ne mijenja ništa.