Zajebanciju na stranu, ovo je sve gore iz godine u godinu. Da oluja dođe u 10min da doslovno jedva stigneš reagirati, posebice dok s vani s malom bebom od 7 mjeseci, jeza me lovi opet. S time kako mi je zgrada iza glavnog kolodvora u Varaždinu, išao je taman vlak. Bilo nas je par roditelja koji smo čekali s klincima ispred rampe, dok je počelo luđački puhati, rekoh fuck that, svi smo trčali preko pruge da dođemo što prije doma (srećom hrvatski vlakovi voze brzinom ranog 20. stoljeća). Uletio u zgradu valjda u zadnjoj sekundi.

Nabijem na k ovakvo vreme. Jebote pes i vjetru i kiši i grmljavini. Tak sam splašen još od potresa i još mi fali samo ove pizdarije i zvukovi zlokobni iz zraka.

A vi se svadajte oko MSa i Sonya, dok nam planet salje zadnja upozorenja prije kolapsa

Deadwalker ja juril u podzemnu na kapucinskom trgu. Taman uletel u gužvu za mjesta. Na fejsu pratim Neurje.si i Unwetter-freaks, tak da onda znam kaj očekuje sjever Hrvatske.

Ja taman poflaksao dvorište i išao spremiti kosilicu, došlo je u par sekundi preko brijega crno, ali nije bilo tako strašno. Malo jačeg vjetra i kiša.

Deadwalker mene uhvatilo oko Trakošćana, u životu nisam doživio toliku količinu kiše. Kažu da nebi trebalo stajat na autocesti, a za vožnju nije bilo, pa sam fino izašao na prvoj naplatnoj i parkirao tamo. Stvarno luđački i sve češće je.

Ova klima u SJ. Hrvatskoj više nema veze s vezom. Grijemo kuce gotovo 9-10 mjeseci a i tih 2 mjeseca ljeta su postala sve samo ne ljeto. Ili prži na 40 ili svaki drugi dan olujski vjetar sa brutalnim količinama kiše u kratkom vremenu.

I onda nas uče u školi kako imamo idealnu klimu.

Ovo je sve samo ne idealno.

doctorfreak U nekoj daljoj budućnosti kažu da će biti idealno živjeti u Sibiru. Kako god okreneš Rusi dobivaju u budućnosti, lel.

Malo s facebook market place-a.
      Kad idem ukucat ime i prezime tog lika ispada da je neki akademik. Naravno, ovaj nije. Samo je ukral sliku i podatke. Kad upišem ime i prezime tog čoveka pojavljuju mi se profili iz Indije i Afrike. Ako bude sreće, ide xbox za Afriku!

Prodaješ Xbox. Naravno da će ti se javljati samo scammeri i prevaranti jer nitko normalan to ne želi kupiti.