Haha! Vidiš da izlazi iz žirafine guze, onda znaš da je dobar OS.

Dijete popravilo Switch.

Ima li neko ovdje ko voli zvuk rezanja stiropora ili mu ne smeta taj zvuk?

TITANXIS

Delam to stalno i ne smeta mi, al ak ti treba neko narezat siropor, nejdem nikam 😁

Dost mi je mrvljenja.

Ko klinac sam čak i volio taj zvuk ali sad kad ga režem ono za recikliranje u domaćinstvu onda mi dođe do centra mozga i ubija me taj zvuk.

Mislim na ovaj stiropor koji se upotrebljava za ambalažu kao suport hrane, mesa npr. a taj stiropor je obložen tankom folijom i ta folija stvara elektičnu gitaru najvišeg tona. Običan stiropor za veću transportnu ambalažu što i sam kažeš više iritira mrvice. Sad sam se sjetil da sam ko klinac mislil da to stavljaju u čokoladu od riže i htio to jest.

Toliko mrzim cviljenje stiropora da jednom nisam jeo tople sendviče kad sam bio mali, jer nisam mogao toster izvaditi iz kutije jer bio obložen stiroporom.

Jedino što mene smeta kad uzmeš coffee to go su one drvene žlice za kavu s kojima moraš promiješati tu papirnatu čašu. Ježim se od toga, to struganje drveta uz papir. Dlake mi se nakostriješe, žena mi mora promiješati. Ja stvarno ne mogu, želudac mi se diže. Totalno random, ali istina.

Vilicom po tanjuru, brrrrrrr.

Njen zvuk razočaranog odhukivanja poslije 9 sekundnog furioznog sexa..

Ugh..

stiropor je valjda u top3 najgore stvari ikad. stiropor je tier1 nebeskog ruganja. da stiropor. komedija. ta stvar mi je nejasna skroz. šta taj stiropor uopće želi? šta mu je final game? ubit nekoga?? uvjeren sam da je u paklu sve od stiropora. i uvjeren sam da ću završit u tom svinjcu.

Heat Vilicom po tanjuru, brrrrrrr.

ja se nekad previše znam nahajpat kad popijem puno više od minimalne količine vina npr. i onda nešto moram radit s rukama, nmg samo sidit ka svi normalni ljudi. i tako sam se jednom prilikom razveza kod prijatelja na jednom ručku istovremeno polu-svjesno masturbirajući s pirunom po pijatu dobrih desetak minuti, a onda je --inače prilično dobroćudni stari od mog prijatelja zabrinuto reka-- "OĆEŠ PRESTAT VIŠE?! PIČKA TI MATERINA."

i onda sam svatia da nekim ljudima to smeta. 🤷‍♂️

Na ffa kvizu sam ih mogao popit 5 komada a sad jedva 2 i pijan sam

Cirzzzz