voltriz to smo rokali stalno. Najvise coop sa Japanom u pohodu na naslov. Voljeli smo nabiti bahate engleze, ali smo se plasili Brazila 🤣

Svakom igracu smo dali ime. Imali smo Koljenka, Trulog, Jedinicu i slicne u ekipi Ha-Ha-Haha

Evo ga, odmah mi suza krene

S time da je nama cijeli menu bio na japanskom, ali smo sve znali napamet, cak i taktike slagat na poluvremenu. Djecji mozak i snalazljivost je cudo. Ovako cu i sina uvesti u gaming, prvo ovakve igre, da krene od dobrih temelja, a ne Fortnite

voltriz Na sajmu smo je kupili za 40 kuna u ono vrijeme.

Igra koja nam je obilježila djetinjstvo.

Baš kao što chono kaže.

Svakome igraču smo dali ime.

Dan i noć smo to igrali u 2 igrača.

Jedan kao golman, drugi igrač.

Čak i kada je izašao PS1 došla FIFA i ISS ja sam i dalje igrao na Terminatoru GOAL3 jer si nisam mogao priuštiti plejku.

Jedno pitanjce 🙂 Zašto stavljate vijesti na FB, posebno kao za epizodu 3 The Last of Us-a kada znate da će biti kipanja latentnih gejeva kojima je libido žešće sjeban ?🙂 Nije mi jasno 🙂 Razumijem da je zabavno čitati, komentirati i igrati se polupismenim debilima, ali opet, ako je to cilj, onda super, ako je sa druge strane želja navući idiote da spamaju, onda mi to nije napeto 🙂 Ako pak mislite da ćete promijeniti mišljenje prosječnog balkanca, onda vam kažem lijepo da nećete xD

Samo se jaše na valu kontroverze koji se najviše i klika, kao i inače na našim portalima. Makar moram priznati de je Fenix imao i muda objaviti taj članak, homofobna ekipa bi moglo i unfolovat stranicu zbog ovakvih stvari, a on sam biti proglašen kao homofil. Zamisli tu stigmu i gubitak. Lol.

Ako objave takav članak na FB najbolje odmah onemogućiti komentiranje ako se to uopće može na FB

Zero To razumijem, ako je za clout 🙂 Mislim, iskreno, ja kao osoba za sebe, u mom slučaju kao netko tko se bavi sa artom isto nemam problema "provocirati" kretene pa kud puklo da puklo, ali ovako veliki portal, u biti ne znam, neka se stavilo, barem se vidi kako nažalost Balkan još uvijek diše 🙂 Možda je i bolje da ostane samo neka normalna/polunormalna ekipa samo treba spamere i kretene nekako spriječiti da ne spamaju okolo 🙂

Dark_Indigo Pa slažem se s tim, čak mislim da su zakonski portali dužni odstranjivati poruke govora mržnje i ekstremizma, naročito u onim slučajevima kad je to usmjereno prema stvarnim osobama. Moderiranje FB je nezahvalan i velik posao, meni je isto jednostavnije zatvoriti komentare i sklopiti ruke, ali kako god.

Dark_Indigo ali zasto nazivati kretenima? To samo pokazuje da i ti razmisljas na istoj razini. Vecina tih komentara je djecurlija koja se jos trazi i pisu hirovito i sve kroz zajebanciju i provociranje. To su jos djeca, izlozena raznim izvorima i bombardiranjem informacija, a pravi problem su oni rijetki pojedinci, odrasle individue koje vrijedaju.

Mislim da je nepotrebno pisati na ovaj nacin i vrijedati ljude, posebice mlade uzraste

Mi parfem peasanti kad vidimo naslov:"Jebote pa koliko su to parfema ukrali?"

@oxi kad vidi naslov: "Hm, koja su to dva parfema ukrali?"

Dark_Indigo vidio sam tvoje prepirke na FB, no kakvi god da su oni ljudi, njihovo je pravo da imaju svoje misljenje i to misljene se kosi s tvojim a ti ne pokazujes toleranciju vec ih vrijedjas da su odmah losi….

@Zero zatvaranje komentara nema iskreno smisla, znaci da zapravo zabranjujes ljudima da izraze svoje misljenje, kao sto je dosta STRANIH portala i web stranica napravilo, znaci nema veze s Balkanom kao sto je Dark naveo u svojim postovima jer bi svega bilo. Koji god clanak na FB da se pojavio u vezi Epizode 3 tu je takva paljba po LGBTQ+ zajednici da je iskreno pretjerano, ali ako dozvoljavas toj skupini da budu glasni moras nazalost onda i "hejterima" dozvolit da se izraze jer na taj nacin gusis pravo slobodnog razmisljanja, kakvo god da je. Radio sam zadnjih 8 godina vani, te spike za jednakost i raznolikost je toliko fake da boli glava.

Nije svijet sav pun srece i cvijeca,svi skakucemo i svi se volimo, treba bit realan da smo kao svijet jako daleko od toga.

@chono da barem tamo bilo djecurlije, pa tamo imas ljude preko 25-30 god koji komentiraju, ja cak neke poznam jer su bili konobari po osijeku pa sam ostao mal sokiran kakav stav imaju….

Wow danas mi je Tortodan na forumu….9 godina proletilo 🙂

Genesis moguce da se publika promjenila, davno je bilo kada sam se ja kacio s klincima tamo 😁

Ali da, ne treba se spustat na te razine ili rasrpavljat da djecom

Opet aktualno.

Dark_Indigo ovo si mi mogao poslati i privatno da me stvarno želiš pitati, imamo kontakt

Genesis Tko je rekao da nemaju pravo na svoje mišljenje ?🙂 Zašto ja kao možda gej osoba ne bi trebao reagirati i nazivati ih lošima jer vrijeđaju potencijalo moju seksualnu orijentaciju ?🙂 Trebam ih podržavati ili aplaudirati to ?🙂 Ne razumijem ?🙂

@Fenix Prvo i prvo nisam znao tko je napisao vijest, a kao drugo zar ovo nije tema za razglabanje o svemu i svačemu ?🙂 Ne razumijem 🙂 Učinilo mi se kao dobra tema za javno pisuckanje, ako nije, izbriši moje komentare 🙂

@chono Evo, pročitaj što sam Genesisu napisao i to nisu djeca 🙂 Nisam nikome tamo napisao da je kreten niti sam vrijeđao, lako se provjeri, ako oni imaju pravo pisati i vrijeđati, imam pravo i ja 🙂 Kreteni sam napisao ovdje na forumu gdje mislim da sam među "svojima", eto 🙂

Dark_Indigo ti kao gej osoba ostale nazivaš kretenima, dali to daje za pravo ostalima da i tebe nazovu kretenom, a da im se pri tome ne nalijepi epitet homofob jer je gej osobu nazvao kretenom? 🙂