Blebetaonica 2
- Uređivano
Pitanje koji je aktualni xbox na tržištu imam ps od kad znam za sebe i o xboxu nemam blage veze.
Edit zna Google pronašao.
- Uređivano
Hvala, sad gledam taj x u mediamarktu 500 eura.
Moram li tu plaćati nazovi plus ako želim igrati online
oxi Kada kupiš džin od 400 kuna imaš opciju piti sam ili ponuditi nekog drugog da uživa s tobom. Nitko nije prisiljen konzumirat s tobom.
čisto kad cepidlachimo, tko god kupi Gin "takve" kvalitete i onda ga pije čistog je isfailao u životu. To pričam kao netko tko ekipi mixa gin od 50 kuna sa bilo kakvom kvalitetom sokova/alkohola (svijetlo jel), a sebi u svojim "odajama" mixam ginove od 250-400 kuna sa vermutom od 200 kn na gore. Smrznuta čaša i suhi led obavezno.
oxi Kada koristiš parfem, ne samo da imaš privilegiju uživati ti, nego i svi drugi u radijusu od tri metra oko tebe, htjeli ne htjeli.
zato ja nosim lagani parfem, tj eau de parfem od ruže. I to ženski. Zato što je lagan i ne teroriziram ljude oko sebe.
Ako bi sebi kupio muški parfem uzeo bi mozda Dior Sauvage ali bajo moj 60 ml skoro 700 kuna. To definitivno nije za daily drive.
fensisuperstar Zato što je lagan i ne teroriziram ljude oko sebe
Teror je jedino ako je parfem loš. Imaš i foru gdje edt ima bolju projekciju od edp, sve ovisi o kući koja ga proizvodi. Sauvage nije loš miris, samo je basic bitch parfem za muške. 0 karaktera u njemu, visoka cijena za miris koji nije ništa posebno.
oxi Teror je jedino ako je parfem loš.
ne nužno. ne vole svi ljudi intezivne mirise, nebitno koliko "savršeni".
oxi Imaš i foru gdje edt ima bolju projekciju od edp
Ako uspoređuješ druge firme modele naravno da moze.
kad ti je otprilike kolonjska 3-5%, EdT 5-15, EdP 15-20 i P 20-40% plus minus šrot/dobar
oxi Sauvage nije loš miris, samo je basic bitch parfem za muške. 0 karaktera u njemu
jebote pomislio bi netko da kupuješ Roja parfeme sa ovakvim komentarima. :-/
- Uređivano
fensisuperstar ne nužno. ne vole svi ljudi intezivne mirise, nebitno koliko "savršeni".
Naravno da ne vole, kvaka je da se ljudi ne zaljevaju, što god to bilo.
fensisuperstar Ako uspoređuješ druge firme modele naravno da moze.
kad ti je otprilike kolonjska 3-5%, EdT 5-15, EdP 15-20 i P 20-40% plus minus šrot/dobar
Više sam mislila da postotak nije bitan, zna se desit da kada je riječ o manjem postotku sastojka, stavljaju kvalitetnije ulje unutra i koriste drugi alkohol. Nekad je i do osobe jer ne osjeti se sve jednako na svima
fensisuperstar jebote pomislio bi netko da kupuješ Roja parfeme sa ovakvim komentarima. :-/
Ne sviđaju mi se njihovi parfemi, previše su orijentalni i drveni, osjećam se ko da sam u crkvi kada pale tamjan. Nisam sve pomirisala ali ono što jesam jako su mi na istu foru.
Mislim da sam najviše platila za amouage myths, ali ako mi se nešto sviđa i ako je dobro (meni) i ne moram špricat više od dva puta da se osjeti cijeli dan i ne daje mi migrenu, nije bitno jel jeftinije ili skuplje.
Ima divnih stvari za 500 kuna i manje, ima divnih stvari za više od 500 kuna. Ja sam kroz 7 godina skupljanja i istraživanja otkrila da mi se više isplati potrošit na dobru stvar. I da je povraćotina od kita moj omiljeni sastojak.
oxi Morao sam ići guglati. Znam da se koristi svašta za sve (smuči mi se život kad krenem istraživati što ide za određene arome, konzervanse i bojila), ali ovo za kitove nusproizvode u parfemima nisam znao. Hvala ti što sam obogatio svoje znanje.
I to još u wiki piše da se dobiva od sperm whales ( ulješura po naški).
- Uređivano
Ne doslovno ali ajde da objasnim.
Ambergris (/ˈæmbərɡriːs/ or /ˈæmbərɡrɪs/, Latin: ambra grisea, Old French: ambre gris), ambergrease, or grey amber is a solid, waxy, flammable substance of a dull grey or blackish colour produced in the digestive system of sperm whales.
Ambergris has been highly valued by perfume makers as a fixative that allows the scent to endure much longer, although it has been mostly replaced by synthetic ambroxide.