Sat i pol mi je maksimum. Ako me vidite satima online, znajte da nisam ni blizu konzole, nego sam stisnuo pauzu i otišao negdje. 😭 I to je sad u ovim hladnijim mjesecima, u toplijim se konzola ni ne pali. Domet je nešto usput na Switchu odigrati, ali jako malo.

weky

Baš sam pisao o tome prije 2,3 tjedna kad sam nakon više od pola godine ponovno upalio Pleyku, ali sam brzo shvatio da mi se ne da igrati. Vidjet ćemo hoće li mi se u budućnosti vratiti želja za gamingom, ali sad puno radije to neobavezno slobodno vrijeme iskoristim na stjecanje znanja za kvizove ili igranje Geoguessera. Baš uživam u tome.

Dnevno dva-tri sata, dok zena ode na poslovni put, onda znam rokat po 5-6 sati, ali inace nemam vise vremena ko nekad, posao dosta vremena oduzme i zivot opcenito, ali ne pusta me ni malo, imam nekad faze di doslovno buljim ko tele u 4 neodigrane vrhunske igre i u backlogu jos valjda 30 i nakon 20 minuta ugasim i odem u setnju s psom ili na pivu s ekipom ili nekam sa zenom, u zadnje vrijeme sve cesce imam te faze, ali ne traju dugo.

fensisuperstar bome

trebao sam ponovno pogledat da shvatim što je uopće bilo. Ninja rope skill x infinite. I još tako tajmirat kraj i "žabicu".. Ne znam. Ubojstvo.

Kad bi barem izašla igra recimo God of War: Nordic Occultism da je mogu nazvat skračeno: GoW:NO bila bi tada ujedno fenomenalna i gowno od igre 😆.

Samo čekam tak nešto da se inicijali poklope i bude fora, trebali bi malo slaveni asistirat SM-u za naziv sljedećeg GoW-a.

sanzo superiorni original jesi slobodan prije dočeka za cugu neku? Sutra popodne ili preksutra?

fensisuperstar Nazalost radimo ove godine i Lea i ja, ne samo prije, nego i za docek i novu. Treba uvest taj glupi euro. Bar do nakon 3 kralja imam dezurstvo, mozemo nakon toga. Mislim da ce se do onda sve to skupa smirit.

@zontra , ako bude neki kviz išao loše, samo napravi isto što i gospodin:

Vidim i dizajnere smo poslali van

Fenix izgleda. A i nije Korade, vec Korado, tako da sam siguran da ovo nije radio Istrijan

Nintendo je isto počeo slat godišnje izvještaje:

Oko 300 sati na switchu, 100 od toga u Fire Emblemu, a prošao samo 2/4 rute u igri.

Xenoblade sa 146h apsolutni pobjednik godine

a J-RPG kao zanr iako i platformeri su se igrali u zavidnom broju.