Jedan ima gljive, drugi piletinu u meku, a treći je vege. Zašto to uopće prenosiš ovdje?

Kakav je ovo amber turdger.

DarkPunisher Cheese Deluxe i Bacon Rosti. Nema jace od tog, nema! 😃

Daleko najbolja postava, oba bih mogao svaki dan tamanit

od meKića mi fali onaj krumpir (pekarski i onaj ko feder)…

kad ste kod vjenčanja, baš me pitao prijatelj kako da izbjegne jedno potencijalno! Dakle kaže ovako. Mama ima sestričnu i od te sestrične sin bi se mogao ženiti. Njoj je ta sestrična draga i važna, a njena djeca "jako poštuju nju i njenog muža" pa se eto očekuje da i frend ide na svadbu. Frend nema ništa osobno protiv tog dečka i njegove cure, osim što tu curu nikada nije vidio a njega možda 5x u životu i ništa si ne znače međusobno jel'. I sada kako da izbjegne (potencijalni) poziv odnosno koja bi bila isprika koja ima smisla i koja će se popušiti. Jer se "očekuje" dolazak na svatove nekome za kog ga kaže realno boli kurac i to teško, a ako ne dođe ispada "asocijalan" a kaže nema potrebu ispunjavati "obvezu" pro forme jer eto nema.

Ja sam mu rekao da kaže da ima poslovni put, na način da 1 mj prije to kaže i tjt. Nije neka isprika ali aj'.

Meni Amber Pile izgleda dobro. Super su mi te njihove sezonske piletine jer su prave pileće sise unutra, a ne ono mljeveno kaj ide u McChicken.

chono Slabo znam o gljivama, ali taman sam dobio vrganj i vidim da berete 🙂 Uvijek sam isao iskljucivo s nekim tko zna sto se smije, tko zna sto bi ja ubrao. Sad bas ima dosta za pobrat, 10 kila jucer blizu u sumi nasli

chono Nisam nikad jeo, vecinom vrganji. Cura ne smije jest gljive pa nekak slabo onda i ja jedem, ovak doma nekad znam. Najvise od svega je mentalni zen kod branja gljiva kroz sumu, to je vrh

foggy o da, nema nista ljepse. Ja stavim malca u klokanicu i picimo skupa po sumi. Da vidis kako on kida grane koje mu smetaju 🤣

themarko To ti je prosječno vjenčanje kod nas, moraš kod ljudi koje sretneš jednom u 2 godine.

ja ti to ne pušim. Odnosno, da sam u toj situaciji zahvalio bih se na ponudi i rekao da ne mogu doći. Bez imalo problema… Neka se naljute koliko god žele. Više uopće nemam osjećaj da svima moram ugoditi. Zaboli me, onako iskreno. Za neke ljude da, došao bih ali ovako me dragi bog ne može natjerati.

bio sam na vjenčanju od ex frenda, odnosno njegove sestre. Iz respekta prema njemu. Ona? pa i nije bila fer, dapače, preko kurca i pozdravljala prije, a njenog muža vidio prvi put kada davali pozivnice. To sam ajde pregrmio i odradio. Ali mi se ne bacaju pare na tuđe zabave, pogotovo ako znam da budu se rastali za par g. Najbolji ovi kaj nemaju srama zvati na treće vjenčanje. Odjebite ono 😃

fensisuperstar Cekam ujaka da se vrati sa prikolicom uglavnom udaram od 9 i pol taman jos jedno sat vremena cca

Nije mi uploadao sliku bio xD

Ugl u masđinama

jeste sjedili i pjevali ispod stabala: maslina je neobrana 😃