Pak se sprema neko vražje vrijeme.

you call this chaos? 😃 više sranja naprave bbb i torcida kad se nađu ali ok 😃

Vidim domaće fukse, pardon, influencerice se naslikavaju po Amalfiju. Gdje ste bile kad smo ga vozili 2004. u Gran Turismu???

Jebote covjek poginuo u jucerasnjim poplavama u Rijeci… 😐

chono nikad nešto takvo nisam vidjela, taman išla iz grada jučer, metar vode ali kad kažem metar mislim metar. Voda ulazi u auto, plivam u vjerovatno nečijem dreku i molim boga da nije negdje izbilo šahtu da ne upadnem u rupu ili da mi ne zaguši motor i da dođem doma u komadu, i ja i auto.

oxi ja sam dozivio 2007. dok sam zivio u Rijeci. Isao sam na faks i bujica vode je tekla Vukovarskom ulicom. Ali nije bilo ovako, da preljeva na nogostup, ipak je bilo nesto nize

Kak šljaka DPD dostava? Jel to šljaka o za fizičke osobe? I kak se plaća? Mislim, da ja nekom nešto šaljem? Nekak sam skeptičan.

meni je jučer tekla rijeka doslovno pored kučiće od rampe. i to sam snimao dok je prestalo bilo padati na kratko.
          dok sam se vraćao kući pričao sam sa @herc om na telefonu (handsfree na zvučniku jel) i u jednom trenutku mi je toliko počelo jako udarati kiša da sam morao stati jer jednostavno nije bilo moguće voziti kroz to. dok sam izlazio iz funtane sa kružnog nakupilo se vode toliko da mi je auto prošao kao brodić ne kao vozilo na četiri kotača 😃

U Rijeci baš gadno, šta se to dešava sa vremenom, Bože moj!

Nije ništa naspram sad nevremena u Rijeci ali noćas oko 2h u Zagrebu je tako grmilo da se zgrada zatresla i nikad tako nešto nisam doživio.

fensisuperstar u jednom trenutku mi je toliko počelo jako udarati kiša da sam morao stati jer jednostavno nije bilo moguće voziti kroz to

Zašto voziš kad možeš plutat? 😃

Držte se ljudi, baš je kaotično lately, spašavajte živu glavu a sve drugo je manje bitno.

Tzereen

Ja sam često dobival od DPD-a kad su drugi meni slali a vjerojatno je sve ok i kod slanja i kad se dobiva. Njihove kombiće često viđam, znači da im posao ide i dobro posluju.

herc daj jebote tako je jako udarilo i blizu da su mi se odsjekle noge od straha. I to da na pol sekunde noc postala dan. Jbt uzas. I sad mi se zamračilo. Brijem da bi google rekao "RUN BITCH RUUUUN" da moze.

I danas se zatvara čuveni kamp u istri i rampa ide u zimsko san.

Pada video danas!