Jebo me konj ako nisam srezo 20 bambusa iz onih gemišt čaša, a nisam ni osjetil… ko da vodu pijem.

Prokleto svinjče kapacitetno…

Al nek smo mi zalili malog Frana ♥️♥️♥️

TITANXIS zgrada u kojoj radim je cijela u staklu, tako da svaki put kad prelete MIG-ovi userem se ko grlica. Možda bi trebali razmislit ne prelijetat više na području gdje živi više od četvrtine HR

Fenix

Imaš pravo i pogotovo od glavnog potresa strahujem a na svaki gromki zvuk reagiram i osluškujem ko zec i kad kamion prođe po istrošenoj cesti, moram malo zastati dok ne shvatim da se radi o kamionu. Još nam fale samo ti preleti aviona i katkad njihovo probijanje zv. zidova.

fensisuperstar

Cockta, moje omiljeno pićence, Batons baš i ne ide uz pivce ali ok a pizzu upravo i ja pećem tako da nam svima dobar tek želim!

TITANXIS

A Cockta je baš smeće. Ako će se piti nešto od kola, onda bolje Coca Cola ili Pepsi.

zontra sve od kole je smece, samo aqua! Zato i Fensi vodi bitke koje vodi. Malo se dovede u red i onda opet roka po glupostima. Bas sugar junkie

Heat

Najbolja Hitman igra. Ko dijete sam je prešao barem 320 puta, i opet bi.

Jednostavnija vremena.

TITANXIS Da mi je dijete takvo…kao mlada dama na slici ne bi tražio pomoc psihologa ni psihijatra niti bi išta komentirao. Jednostavno bi je se odrekao.