Blebetaonica 2
Ekipa koja koristi YouTube Vanced, radi li vama aplikacija?
Od maloprije mi stoji You're offline obavijest.
Podrška za Youtube Vanced je ugašena prije koji mjesec.
Meni ne radi od tada, ali hrpu ekipe je nastavilo radit i u nasumičnom momentu mjesecima kasnije ipak prestalo.
Jednostavno si došao na red, a Vancedu treba dat nagradu za životno djelo akademije za pucanje samom sebi u nogu.
Vidim navodno je Revanced aplikacija u izradi, od iste ekipe.
Bilo je lijepo dok je trajalo..
wooddiebone Zašto?
Vanced mi jos uvijek uredno radi
Joj što volim ovu kišu sa pijeskom iz Sahare, posebno na svom autu s crnom karoserijom.
Zato jer su bili ok i Google im nije niš migao dok nisu ostvarivali profit sa Vancedom.
Onda su se olakomili i pustili neki kripto na temu Vanceda, a Google je samo čeako da zajebu i tužio ih momentalno što je rezultiralo gašenjem cjelog razvoja Vanceda.
kauboj jedino čuvanje parkinga koje ne bi rezultiralo sa likom na haubi je to da se netko fizički parkirao sa autom na to mjesto.
Godina je 2049. i Roomba je postala dominantan brend na tržištu usisavača. Skoro svi ih koriste. Fico je pak očekivano među tih troje izuzetaka, te i dalje fura manualni Končarov iz 2003, čisto za svaki slučaj jer nikad ne znaš kakve čipove su u njih postavljali. Privatnost je bitna kaže, njegov domek ne bu niko mapiral.
Zero nije to. Na nekim dijelovima pise "MADE IN CHINA" i to je to.
- Uređivano
Zbilja užas, mladić iz Indije. U njihovim autoškolama kao da se se ne uči o ručnim kočnicama, samo uzmi volan u ruke, daj gasa i trubi ak ti je ko ispred.
Tuhy Neće Roomba kod Fiće
Nije niprije!
Da iskoristim priliku kada se već pričalo o Amazonu i Roombi. Nedavno je izašao skandal u kojemu je Amazon davao snimke policiji Amazonovog Ringa (elektronsko zvono s kamerom) bez da je policija imala nalog.
Politico: Amazon gave Ring videos to police without owners’ permission