Znaci … cekam da mi lik izadje da se parkiram i krenem i glupi stari njemac mi oduzme parking. Uletio ko sivonja zamalo me skucao. I jos mi trubi frajer. Pitam ga kakvo je to ponasanje on mi se smije. Znaci zamalo da ga nisam poslao kod zubara. Ali ne zelim radi idiota koji ima jos 5-10 preostalih zavrsit na robiji. Jebena seljačina šugava.

Sva sreća da je Fensi u Istri. Ljetna sezona jedino ne traje otprilike od 15. do 31. Siječnja.

Fenix ma nije uopće. ovo je baš bio retardiran starac. jednom ce naletit na nekoga kojeg boli kurac pa kad mu se bude nakesio tako ostat će bez umjetnih zuba.

weky od 01.04 do 31.09 😃

fensisuperstar uh…ja bi mu volan iscupao!

Edit..nisam vidio da je deda….iscupao bi sebi volan od zivaca!

Zanima me kakav je vaš stav o "čuvanju" parkinga? To jest, ono kad vidiš prazno mjesto da uletis a netko stoji i ne da, čuva za nekoga. Jel vam se dogodilo i koliko često? Šta napravit u takvoj situaciji?

U biti vjerojatno ništa, jbg. Inb4 razbit mu glavu/zgaziti ga - nikom se ne robija zbog parkirnog mjesta ali iskreno me zanimaju iskustva ljudi.

• buz

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

kauboj Dogodilo mi se na glavnom kolodvoru na parkingu koji se plaća, rekao sam liku da odjebe i počeo se parkirati preko njega. Pokupio se jer zna da je u krivu i jer sam ga mislio pogaziti. Ne možeš mi čuvat mjesto koje se plaća i u gradskom je vlasništvu.

buz

Slažem se, samo uvijek ostaje ono da ne znaš tko je i koliko je idiot a lako se on kasnije vrati i izgrebe auto

Ekipa koja koristi YouTube Vanced, radi li vama aplikacija?

Od maloprije mi stoji You're offline obavijest.

kauboj ja to pustim,ako stoji netko i cuva jebi ga…dosao je prije tko zna od kad stoji itd…nije u redu ali ne svađam se…

Ali da cekam u autu i uleti baja prije mene….nastao bi kaos…izgurao bi mu auto…sve ovisi…

Raziel

Podrška za Youtube Vanced je ugašena prije koji mjesec.

Meni ne radi od tada, ali hrpu ekipe je nastavilo radit i u nasumičnom momentu mjesecima kasnije ipak prestalo.

Jednostavno si došao na red, a Vancedu treba dat nagradu za životno djelo akademije za pucanje samom sebi u nogu.

wooddiebone

Vidim navodno je Revanced aplikacija u izradi, od iste ekipe.

Bilo je lijepo dok je trajalo..

Joj što volim ovu kišu sa pijeskom iz Sahare, posebno na svom autu s crnom karoserijom.