Blebetaonica 2
Znaci … cekam da mi lik izadje da se parkiram i krenem i glupi stari njemac mi oduzme parking. Uletio ko sivonja zamalo me skucao. I jos mi trubi frajer. Pitam ga kakvo je to ponasanje on mi se smije. Znaci zamalo da ga nisam poslao kod zubara. Ali ne zelim radi idiota koji ima jos 5-10 preostalih zavrsit na robiji. Jebena seljačina šugava.
Vidim da ti je puna kita sezone više. Još mjesec dva i gotovo
- Uređivano
Sva sreća da je Fensi u Istri. Ljetna sezona jedino ne traje otprilike od 15. do 31. Siječnja.
To je onda napredni dječak sudeći po slici da je to mladić cca 17 g +- 2 g.
Mama će mu izgleda za kaznu kupit novi mobitel a ne da će ga prav za prav kaznit.
Dječak u Osijeku u mraku sjedio nasred ceste, vozač u zadnji tren zaustavio auto - Index.hr
- Uređivano
fensisuperstar uh…ja bi mu volan iscupao!
Edit..nisam vidio da je deda….iscupao bi sebi volan od zivaca!
Zanima me kakav je vaš stav o "čuvanju" parkinga? To jest, ono kad vidiš prazno mjesto da uletis a netko stoji i ne da, čuva za nekoga. Jel vam se dogodilo i koliko često? Šta napravit u takvoj situaciji?
U biti vjerojatno ništa, jbg. Inb4 razbit mu glavu/zgaziti ga - nikom se ne robija zbog parkirnog mjesta ali iskreno me zanimaju iskustva ljudi.
Ekipa koja koristi YouTube Vanced, radi li vama aplikacija?
Od maloprije mi stoji You're offline obavijest.
Podrška za Youtube Vanced je ugašena prije koji mjesec.
Meni ne radi od tada, ali hrpu ekipe je nastavilo radit i u nasumičnom momentu mjesecima kasnije ipak prestalo.
Jednostavno si došao na red, a Vancedu treba dat nagradu za životno djelo akademije za pucanje samom sebi u nogu.
Vidim navodno je Revanced aplikacija u izradi, od iste ekipe.
Bilo je lijepo dok je trajalo..
wooddiebone Zašto?
Vanced mi jos uvijek uredno radi
Joj što volim ovu kišu sa pijeskom iz Sahare, posebno na svom autu s crnom karoserijom.