Miro Ma ne brini upravo ja dao moja je puna ramsteka i janjetine tako da je mogu razriditi i onda kao da san i za tebe dao

Na tvojoj krvi bez jebemti pofrigaš jaja i slaninu.

Pa mora čovjek doći spreman. I poslije davanja naravno da će opet mlatiti po mesu. Da je vegan, trajalo bi cijelu vječnost da nadoknadi zalihe željeza u krvi. Krv za krv, nema druge.

Mir Božji i kad se spojiš sa izvorom u moru ima da ti sve bolesti odu u dubine kao Abzu.

fensisuperstar nema nista gore kad se ne zeli zakacit crijevo za ulazni ventil…najradije bi uzeo i ventil ulazni i crijevo i jos nesto samo da bude vise toga i sve bacio u pizdu materinu

Jel gurate vi u dobru rupu?

Buz najviše jebe u zdrav mozak.

To se samo tako čini.Još od Gameplay foruma.

Katastrofa. Izvrstan novinar.

Prvo Matijanić, sada Bago. Veliki gubitak za istraživačko novinarstvo.

Malo prerano. Šteta, bio je dobar novinar, pomalo drzak i konkretan u intervjuima (na toj razini su mi još Stanković i Damira Gregoret).

Prika još nisu rekli. Kaže samo, iznenada.

Jutarnji kupanac kad nema puno kupača, osim pokojeg šetača na cesti. Iako je pretežito stjenovita plaža sa ponegdje pijeska, popodne je jebeni gužvanac.

Prika

Na Redditu se spominje samoubojstvo skokom s balkona jer je pronađen na ulici u Martićevoj.

E sad, ne bi htio povlačit nikakve teorije zavjere, ali samoubojstvo skokom sa zgrade se lako namjesti, a ipak se radi o istraživačkom novinaru pa ono…

Kako god bilo, tragedija.

Jer su HDZu baš naštetile ove stotine afera. 😄