- Uređivano
Imam pitanjce. Koliko legalno je prodavati one stare tenkovske projektile tj čahure? Prazne naravno.
Našla sam i nonotovu staru uniformu kad je radio u njemačkoj na željeznici, ali to mi je malo bed prodavat jer je puna svastika.
Imam pitanjce. Koliko legalno je prodavati one stare tenkovske projektile tj čahure? Prazne naravno.
Našla sam i nonotovu staru uniformu kad je radio u njemačkoj na željeznici, ali to mi je malo bed prodavat jer je puna svastika.
Daj poslikaj uniformu, bas me zanima
oxi Ajmo samo reći da su plavci zaobišli tenkovske čahure kod khm...susjeda i zapljenili top (jedan starinski funkcionalni, makar je bio i drugi minijaturni). Dakle, legalno je imati čahure bez neke dozvole pa samim time i eventualno prodavati s obzirom da su u suštini samo "otpadni" metal ili za neke druge vrijedne uspomena iz rata.
Moja baka je koristila te tenkovske čahure kao vaze za cvijeće, čak je dobro izgledalo
@wooddiebone mišljenje?
Svi znamo da je najbolji dizajn Lare bio u Anniversaryu i Legendu. Neka je reboot bio dobar i Rise i sve je to divno, ali te dvije igre su me i dalje možda najdraže u serijalu, uz dvojku.
Mišljenje?
Kip je očajan, ali za igre se ne slažem.
Lara je ful ženstvena u SOTR. Jedino kak možeš tvrdit suprotno je tak da kompletan lik svedeš na omjer obujma prsa i trbuha.
A i nek stavi sliku sa tank topom, a ne sa ovom padded majicom iz SOTR.
Kaj se tiče cure koja prezentira, radi se o očitom thirst trapu za moderne desno orjentirane incele.
Možda sam lud, al nemreš mi se žalit na trpanje politike u zabavne medije i onda bit gamer koji prosipa politiku i social commentary.
Youtube ima tolko kvalitetnog contenta.
Ovo nije jedan.
Al zgodna je cura.
Would pirate OnlyFans.
blade
Da, Legend pogotovo.
Al zaboravio si Underworld.
TITANXIS oh boy, imam svaki račun od kad su uveli hrt pristojbu (kad kažem svaki, mislim svaki) i one tete su hodale i skupljale. Nona je uredno skupljala u 5 kutija. Zašto misliš da bi se ovo bacalo
Ovo mi je radio u kuhinji, još radi 50 godina poslje slušan je svaki dan, samo što je žarulja koja bi trebala svijetlit iznutra izgorila, ali dan danas još radi, zvuk je čist. U ovoj kući se baca samo ako se mora.
oxi Po skupljanju svega i svačega smo onda slični, hehe! Ja također ne bacam puno toga sa stalnom mišlju: a možda mi katkad zatreba a i žao mi bacat te stare predmete. Od starih aparata imam dva radija koji još šljakaju malo noviji grundig i stari iskrin, valjda šljakaju jer nisam ih dugo provjeravao. Imam i stari magnetofon koji mi na ormaru umotan u vrečici a to sve od tate i bake po maminoj strani. Ne znam ni kak se sa njim (magnetofon) barata a bio nekad glavni rekvizit fotoreportera. Negdje u garaži imam atari igraču konzolu, to tata dobio odavno u firmi, ne znam uopće šljaka li to, hehe!. Svaka čast na kolekcionarstvu, iako možda neke stvari nemaju realne vrijednosti ali imaju sentimentalne a to ne može niko platit!
Kikiller sjećam se da je jednom tata probao vidit prije ohoho godina da noni sredi njegovu penziju ako bi se uopce moglo sredit, pošto je živila od 1500 kuna penzije, čovjek je rekao da sakrije to, i ne pokazuje nikome nikad tu knjižicu
Inače, nije ubijao židove ni bio u vojsci ikakvoj (nisi ni smio mislim ako nisi bio njemac), radio je na željeznici samo zato jer je perfektno pričao poljski i njemački i znao popravljat vlakove.