Prvo nisam znao što sam dobio i što gledam. Onda mi je na kraju videa došla mučnina neka.
Blebetaonica 2
Otkad je netko na NL forumu prije nekih 11 godina stavio link za one meksicke obracune bandi gdje jedni drugima rezu glave nozevima i sporo umiru, nema sanse da takve stvari vise gledam.
- Uređivano
Evo ovog varalice - goli otok i tucanje kamenja. Nema druge.
yakuza_stinger Cecilie mi je show, plava i malo tupava očito. Najbolja kombinacija.
buz jep, kaj je najbolje, i dalje mislim da ju je moguće izmanipulirat nekim lovačkim pričama
yakuza_stinger Više od pola dokumentarca mi je zvučala kao da je još zaljubljena u lika.
yakuza_stinger Nisam gledao film. Je li rijec o zavodenju te iznudivanju novaca od naivnih zena ? Kolko vidim u clanku pise da su bankrotirale ovo ono a na kraju odlucile otici na odmor u Grčku. Ima smisla
bosscorelli Ukratko. Njušim igrani film za koju godinu.
bosscorelli je, pogledaj. Dođe ti da budeš con artist i sviraš kurcu do kraja života.
- Uređivano
Baš je zgodna.
Ne bi doduše se zaletavao sa zaključcima jel tupava il nije.
Mislim frajer je imao jebeni con. Dođe s novim Rolls Royceom po nju i vozi ju na privatnom avionu. Ne znam tko bi u tom momentu zaključio da lik nema para.
Stiscem F tipku za sve techovce tamo u ovom trenu... Netko ima los dan na poslu
- Uređivano
@master_x ugl radim tokom sezone. 6 mjeseci+ cca a ostalo me isplaćuju dok sam doma. Za sad mi je to ok.
fensisuperstar Taj kog si spomenuo od 2017. nema nikakav post a ti mu odgovaraš wtf?
doctorfreak koji kurac tagao masterxa nisam ni skuzio da mi je promijenio lol