Flipper Opet je to doba godine, a nije Božić. Bilo je otprilike 2 mjeseca malo mira, a sad kad se igraća industrija ponovno budi iz ljetnog sna, stiže nam puno više informacija i glasina koje su toliko nepotvrđene (jer su glasine), ali i toliko zanimljive da ih moramo prenijeti. Nova glasina, koja itekako ima smisla kaže…
master_x Opet rade međugeneracijski naslov kao što je bio i prvi dio.Onda bolje to kupit za PS5 kad ionako i igra i konzola izlaze sljedeće godine.Dam se kladit da će biti PS5 Launch naslov a istovremeno će izaći i za PS4.
brale https://www.ffa.hr/vijesti/the-witcher-3-i-svi-dodaci-zauzimaju-51gb-a-cyberpunk-2077-vise-od-80gb-a-cdpr-jos-ubacuje-sadrzaj-u-igru/ Zero i WoodieBone kako u zemlju ne propadnete od srama svaki put kad se ovaj javi?........ili se možda evo napokon sa ovom izjavom ne slažete. Izgubili ste svi skupa potpuni kredibilitet, ja mislim da nikoga više nije briga šta govorite.
brale Weky dijete drago pokupio si 26 minusa u 3 sata. Ajmo dogovor da ako dođeš do 50 da odeš malo odmorit ili po mogućnosti odspavat zimski san. Odmakni se, nađi neku novu inspiraciju i vrati se dogodine ako baš moraš. Zar ne vidiš da si se popeo ljudima na vrh vrha k...a. Take a hint.
Tuhy I ti već lagano ideš na onu stvar kad se uloviš na apsolutno svaki Wekyev provokatorski komentar. Shvatili smo da ti ide na živce, ali čovjek, kad hoće, će napisat 10x smisleniji i potpuniji komentar nego svi vi koji se palite na njegovo trolanje.
brale Koji si sad ti? Nije bitno, cijelu bit si promašio. Tip ne trola nego govori što stvarno misli ali za to shvatiti trebaš biti bar neki kapacitet al eto očito si diskvalificiran. Vidiš puno ljudi kuži al uvijek se nađe neki zaostali internetlija ko ti. Trolovi su ti inače većinom pomrli tamo 2009, dobro došao u budućnost.
weky TLOU 2 je sigurno i jedino i bezuvjetno i isključivo PS5 ekskluziva. Zaboravite da to izlazi na PS4. Koliko je već igara tako najavljeno, pa odgođeno za next gen. TLOU već sad izgleda vanserijski za ovaj hardver.
resident_evil Bit ću tužan ako ne izađe za PS4, jer to znači da moram čekati još 15 mj. Ionako planiram kupiti PS5 day one. Ako izađe početkom 2020 za PS4 i poslje za PS5 mislim da će puno više zaraditi. Te ćemo moći napokon zaigrati ovo čudo što prije.
Tuhy Nek si ti meni reko :), očito si neki zajeban igrač. Upravo sa tim "on govori što stvarno misli" si pokazo svoj kapacitet, a ja bome neću gubit vrijeme na takve. Uživaj pajdo i malo smanji sa vrijeđanjem, da ti se ne obije nazad
weky Jebe se njih ful za prodaju igre. Njima treba system seller za PS5, odnosno xbox killer. A kud ćeš za to naći bolju igru od TLOU?
Deadwalker Ne vjerujem da će preskočiti PS4, install base je prevelik da se ignorira. Istina, i meni igra izgleda nerealno predobro da se to izvodi na tosteru od četvorke, no skeptičan sam.
escoban Neznas koji Rage bi nasta prema sonyu i NDu da objave da je PS5 exluziva , nema sanse da ce se to desit nije bas pametno radit kontra fan-ova iako ja bi volio da su igru odma razvijali samo za PS5 da izvucu maximum iz igre
wooddiebone @braleti tuhyja pitaš ko je sad on?Čovjek je pisao po GP forumu dok si ti žicao starog da ti kupi plejku.