Mis i tipkovnica su problem ako igrate protiv pc igraca. Konzolasi koji spoje mis i tipkovnicu na ps4 se u pravilu puno bolje snalaze sa kontrolerom. Nisam primijetio iskreno ni u jednom trenutku taj problem, a alpha se bogami igrala dosta. Ima 2 veca problema od toga koji su ozbiljni. Ne ozbiljni da se zbog toga igra nece igrat, ali da ih nema bilo bi puno bolje. Prvo, zvuk koraka igraca koji bi trebali otkriti smjer i poziciju igraca u neposrednoj blizini je tradicionalno los kao u svim fps mp igrama koje sam igrao. Bezbroj puta mi se dogodilo da cujem igraca koji mi dolazi s desna, okrenem se i cekam ga, a on me ubije od iznad sa prozora. Drugo i puno ozbiljnije, peek recimo preko neke ograde i tako. Vidim samo trecinu glave protivnika kako viri iznad zaklona i odjednom padnem. Kill cam pokazuje da je on mene cijelog vidio i jos je normalno mogao pucat preko covera. Ovo je ozbiljni problem koji ce ogromnu prednost davat igracu u coveru sto bi moglo biti zesci op i exploit i to samo zbog pogreske developera.