darkfenix E, onda si previše izbirljiv, igara ima u izobilju. Možda, kao i ja, postaješ staro čangrizalo pa ti ništa više ne paše? Vjeruj mi, nije u Xboxu problem, u nama je. Od valjda 200 igara koje imam na svim konzolama, jedino GT7 odvozim svaki dan i to je to.

ikral To za starocangrizalo mozes u svoje ime govorit,lol..u meni nije problem sigurno. Sta ja to imam igrat trenutno na Xbox, a da nemam na PSu..Ori i eventualno Halo/Gearse. Nintendo mi recimo ima daleko vise za ponudit nego Xbox.

6 dana kasnije

ako neko zeli konzolu bez igri u instara u splitu ima jedan XSX 5200 ✌️

Na gamershopu je 4500 uredno, uvjek na stanju. Vjerojatno ima i na xbox poljska/njemacka svako malo po normalnoj cjeni

buz Mislio sam prvenstveno da nije u bundelu prodaja , al kad malo bolje razmislim kako napravit bundel bez igru 🤦‍♂️ Sry moja greska

bosscorelli Baci oko na hardspace shipbreaker, izgleda zabavno.

Ako igra na XBoxu, teško. Igra dolazi samo na PC verziju Game Passa.

bosscorelli Sve ok.Većinom ti piše na gornjem bjelom polju ikonice za igre,na koje platforme dolazi.CONSOLE-CLOUD-PC.

7 dana kasnije

Ljudi ako niste, pa čak i ako vas nije briga za Xbox, pogledajte dokumentarac Power On: The Story of Xbox. Microsoftov je dokumentarac i nalazi se hrpa inside informacija i problema. Meni su najbolje bile prve dvije epizode koje govore o tome kako je Xbox uopće nastao i koliko je bilo nepovjerenja unutar MS-a. Čak se pojavljuje i legenda Don Mattrick, RROD, pa i bivši Sony CEO Jack Tretton. Dokumentarac je već duže vremena vani, ali ja sam ga pogledao tek nedavno. Zanimljiv uvid u sve muke od ideje odmetnute grupe unutar MS-a do stvaranja današnjeg branda.

Serijal ima 6 epizoda.

Flipper Stari fan, a tek sad pogledao? Ccccc...
        Odličan serijal videa, gušt za nostalgičare.

7 dana kasnije

Stigla prinova 😀
        Iz Gamershopa, 4500, došlo za dva dana.