Xbox Series X
Prika
Nades konzolu za od 4000 do 4500 kako imas srice
Uzmes gamepass za nekih 100eura 3 godine
Igras odma pun kurac igri plus sve igre koje su ekskluziva dobijas prvi dan besplatno za igrati.
Uz ekskluzive uleti koja veca igra isto odma besplatna recimo sad je ovaj novi rainbow besplatan a na ps5 je 400kn
Viruj mi jebeno se isplati
Igranje igri preko Game Passa funkcionira na način da se igra skine na konzolu (nije nekakav stream), odnosno dok god plaćaš Game Pass si vlasnik digitalne verzije igre?
Prika kad uzmes Xbox Game Pass Ultimate ne trebas placati online. Daj neka netko objasni tu shemu s Turskim Game Passom ili cime vec.
S Ultimateom imaš Gold (za online i mjesecne besplatne Gold igre koje su drlog), EA Play pretplatu i Game Pass. Sve imas sto trebas. Mi svi imamo Ultimate. Samo sto je vecina kupila taj jeftini Ultimate preko neke sheme koja je legalna i sve ok.
- Uređivano
Najjeftiniji su vecinom turski i argentinski i ne trebas imati njihov acc. moze imati npr USA acc i onda preko VPN-a aktivira npr argentinski bon.
- Uređivano
E jesi mu sad objasnio Miro. Prika, isto ti je kao na PS. Mozes imati jedan racun na regiji kojoj zelis i na njemu sve igras.
A jedan racun imas za taj Game Pass jeftini. S njega sve skidas i pokrenes, a s glavnim racunom igras. Dovoljan je jedan Game Pass na konzoli da mozes igrati online s bilo kojim racunom. Također, na Xboxu mozes mijenjati regije racuna. Mislim da se moze dva ili tri puta godišnje. Ja osobno imam glavni account na USA.
- Uređivano
Flipper ne treba toliko komplicirati. Samo VPN. Neka googla VPN gamepass activation npr i sve ce biti jasno. Tu sad kemijati sa milijun korisicnih racuna em je tlaka em je glupost.
Evo ne moze biti jednostavnije
A ne slusaj ovog Filipa laze ko pas
Kupis bon za godinu dana gold pretplate za turski ili brazilski acc ja san kupio na cdkeys, onda na laptopu upalis vpn i stavis drzavu za koju si kupio bonove na laptopu i ukucas kod onda na boxu samo odaberes da bi taj gold pretvorio u ultimate ako nikad nisi ima ultimate to ce ti kostati ravno 1 dolar funtu ili euro.
Posto se najvise moze imati 3 godine unaprid onda odma kupis 3 godine golda i to je to
- Uređivano
Hahaha.Hvala svima.
A sad najvaznije pitanje..znam da nema konzola,ali gdje da trazim po Hrvatskoj kad budu dostupne?Koji shop?
Prika Prika, ovdje prati često. Pojavi se s vremena na vrijeme i plane brže od bureka. Možeš uključiti i obavijesti da ti pošalju kad bude dostupan.
https://www.mall.hr/xbox/microsoft-xbox-series-x-igraca-konzola
Miro
Jel se ovo moze pretvoriti u ultimate na kompu, pa se koristiti samo gamepass za PC.
Predpostavljam da moze.
- Uređivano
AbelKOsMos pa ultimate je za oboje. Nigdje ne pise da moras imati xbox konzolu, samo xbox acc.
Prika ne kupuj series s, osim ako nisi teski kezualac. Ta konzola je vec sada drekec, a sta ce tek biti kasnije.