virty solidmerlin Nope, meni su top. Niti jedan nema problema, dok PS5 kontoleri hvataju drift jedan za drugim.
prayer virty Moram se s ovime složiti, nikad mi niti jedan nije driftao. Doduše ne igram svaku igru sa kontrolerom tako da je moguće do toga…
solidmerlin virty tipke imaju problema, vecinom bumperi. Imam 4 na svakom neka devijacija. Ima i drifta nakon pola godine se ukaže.
virty prayer Jednostavno su bolje napravljeni Xbox kontroleri. Mogu reći da drift na Xbox kontroleru niti sam ikad imao niti ikog znam da ga je imao. Drift na PS5 kontroleru, e to rijetki nemaju.
virty solidmerlin Onda si jedini koji ima takve probleme ili si mislio na PS5 kontrolere. Sve je moguće, ali usporedbe radi, PS5 su klasa niže po kvaliteti.
Genesis ako netko voli doom, ovaj joy je na akciji https://www.ozone.hr/product/be-i-ni-kontroler-microsoft-doom-the-dark-ages-limited-edition-xbox-one-series-s-x/
moschus Nikakav drift ni nista, imao Series S i sad vec jedno godinu dana series X i to kupljen rabljeni.
montoya Ima koja legit (i jeftinija) stranica, a da nije cdkeys, na kojoj se bez straha Visom može kupiti 3mj Gamepassa? Ne zanimaju me one cake s Indijom i pretvorbom.
stitrek montoya Ima koja legit (i jeftinija) stranica, a da nije cdkeys, na kojoj se bez straha Visom može kupiti 3mj Gamepassa? ggdeals, tu imas dosta opcija za ono sto trazis, izbjegavaj trgovine koje nemaju paypal ponudu (kinguin, difmark, g2play, gameseal).
montoya virty ma ok je, vjerojatno budem opet tam uzel jer ne vidim značajnije popuste na sličnim stranicama…
prayer Deadwalker Btj kako je krenulo uskoro će isplatljivije biti sastaviti neki "mid" PC nego konzolu kupiti. Koji gobilini
stitrek prayer Btj kako je krenulo uskoro će isplatljivije biti sastaviti neki "mid" PC nego konzolu kupiti. Koji gobilini Dizu cijene starog hardware-a jer znaju da ce theft fanovi™ nahrliti u 2026…hype i desetljece suse cine cuda.