nikakva tajna više nije da aktivno radimo na Gaming Community portalu, a ovaj 'community' nije tu bez razloga.
u svom budućem radu i funkcioniranju voljeli bismo se jednim dijelom osloniti upravo na taj kvalitetan community koji se okupio ovdje na forumu.
voljeli bi da nam se javite sa sugestijama, prijedlozima i idejama. kakav sadržaj bi voljeli vidjeti na portalu? bit ćete dobro došli ako pokažete inicijativu, imate smisla za pisanje, dizajn i ostale korisne vještine.
želite postati član Portal Teama?
možete nam pisati ovdje ili se javiti direktno na mail infoffa.hr
FFA Portal: Suradnici Wanted [U TIJEKU]
Tuhy Zero
: : : : :
Zero
Ne znam Flipp, nebi tu bilo neke aktivnosti kod mene...jednostavno ne stignem.
A nije fer da se ostali trude, a ja se šlepam sa nekim polutekstom u tjedan dana :)
A i primjetil sam da se moje pismeno izražavanje nekak pogoršalo, ne znam...
Nekad ko da čitam tekst nekog nepismenog pijanca, makar, ovo drugo i nije baš daleko...
Ja bi samo dodao od vas, koje opcenito svi smatramo odlicnim sastavljacima teksta (lol na pojam ) se ni ne ocekuje svakodnevno pisanje vijesti. Po tom pitanju, konstrukcija je vec zaokruzena.
Mozete sami predloziti na koji nacin bi sudjelovali. Bilo to u obliku kolumne, recenzije, ili u nekom drugom obliku u kojem se vidite.
a gle, Tuhy , poziv na suradnju i sudjelovanje je bez ikakve obaveze.
u trenutku kad misliš da imaš nešto dobro za napisati, javiš nam, napišeš takst/snimiš video/dodaj nešto po svom izboru, pošalješ i to se objavi. vrlo jednostavno.
kad već spominješ pijanstvo, eto jedne ideje. recenzije/komentari igara pod utjecajem razno raznih opojnih sredstava. ;)
Ako je tako, ja vam mogu pomoći što se tiče pisanja vijesti. Možda čak i recenzija i drugih materijala, ali zasad ne bih išao tako daleko: ) Naravno, ostavljam si za slobodu kada ću i koliko pisati. Iskreno, od ovoga što se u zadnjih godinu dana dogodilo s RB-om, i nisam toliko oduševljen s volontiranjem, ali drago mi je za vidjeti entuzijastičnu ekipu koja je spremna nešto pokrenuti. Vaša želja za boljom zajednicom, administracijom i općenito boljom podrškom na ovom forumu je magnet sam po sebi.
I da, što se tiče vijesti, možda je ovo i suvišno za navoditi, ali nemam ništa protiv da mi se vijesti izmijene, nadopune ili čak i ne objave ako ne zadovoljavaju kriterije, ili se u tom trenutku pojavi bolje napisana vijest drugog autora. Ako je to sve, ubuduće ću slati predloške vijesti na gore navedeni mail.: )
Uplatite mi 200kn na račun jer sam tagirao Suba. (Sube šuti ti ćeš 100kn dobiti.)
Poslano s mobilnog telefona S7
Mogu se i ja ponuditi slično kao i Zero sa pisanjem vijesti i ostalog (možda neka rant kolumna o PS Plusu i XBL pohlepi ) Imam dosta slobodnog vremena trenutno pa mislim da mogu pomoći oko toga.
Isto tako, ukoliko nešto oko vijesti ili nekog teksta ne odgovara nemam ništa protiv da ga ja izmijenim na vašu sugestiju ili da vi izmijenite tekst ili nadopunite.
GG za inicijativu.
Nažalost vremena nemam tako da od mene 0 bodova. Eventualno neki kritički rant u obliku kolumne, al' ne bi tu ništa obećavao.
Gledajući vijesti na ostalim portalima,mislim da bi kolumne bile puno bolji pogodak nego bacanje svih mogućih irelevantnih vijesti na koje se naleti. Bolje par kvalitetnih (ovo je bitno) kolumna nego sto nekakvih neinteresantnih i realno bezveznih vijesti. Još bi bilo i odlično kad bi se dozvolilo da u pojedinim vijestima novinr tj. onaj koji piše doda neki polu-objektivni komentar vezan uz priču,pogotovo ako se pojave nekakve gluposti (npr. kako je bio odrađen Preorder sustav za novi Deus Ex).
Nexus i ostali, ukoliko ste zainteresirani za pisanje, potrudite se, napisite pokoji tekst i posaljite na info@fair-for-all.com ;)
someone , svatko tko pise ima punu slobodu
Lijepo je vidjeti entuzijazam poput vašega, kao što je Zero napisao, on i na ostale djeluje privlačno poput magneta. Atmosfera na ovom forumu je zaista dobra i mislim da je community zaista vrlo kvalitetan pa sam optimističan i oko portala. Što se sadržaja koje bih htio vidjeti tiče, someone je u pravu, nekoliko kvalitetnih kolumni uistinu je puno bolje nego hrpa upitno zanimljivih vijesti.
Osobno volim čitati i personalizirane osvrte na neke stare legendarne igre pa sam, budući da već imam nekih pozitivnih iskustava s pisanjem i sam napisao nešto slično da vam pomognem startati s portalom, poslat ću vam na navedeni mail pa slobodno objavite ako vam se svidi. Ako se ljudima dopadne moj stil pisanja, rado ću i ubudućnosti nastojati doprinijeti communityju u vidu nekog sličnog teksta ili kolumne, za što me već pukne inspiracija. Naravno, u skladu s time koliko mi slobodno vrijeme i obveze budu dozvoljavali, ne mogu obećati ništa na redovitoj bazi. Vođenje portala težak je i odgovoran posao, s nečim sličnim sam i sam imao iskustva budući da sam svojedobno bio urednik jednog studentskog časopisa tako da vam želim puno sreće i uspjeha u radu! :
uhhh mislim da bi tu Tata MANTIKOR i dr.Ares bili ubitacni... jedan profesor a drugi doktor....sta ces bolje :)
uhhh mislim da bi tu Tata MANTIKOR i dr.Ares bili ubitacni... jedan profesor a drugi doktor....sta ces bolje :)potpis :
uhhh mislim da bi tu Tata MANTIKOR i dr.Ares bili ubitacni... jedan profesor a drugi doktor....sta ces bolje :)CRO_Ghost, tvojim postom si me dozvao ponovno na ovaj forum. :)
U biti, podsjetio si me na neki drugi forum, ali dobro.
Kad već govorimo o invokaciji, definitivno bi bio odličan dr. Ares, ali vidim da je ovdje i Dark Indigo. On je također intelektualac koji ima zanimljive ideje.
Ako trebate pomoć, možda vam mogu ponekad uskočit sa recenzijom itd.. nisam se dugo bavio pisanjem vjesti, (zadnje što sam radio, bilo je na Goodgame portalu - u tijeku otvaranja napisao sam par recenzija i vijesti) ali mislim da mi neće biti problem natrag se u to ubacit.. više volim video recenzije ili komentare radit.. evo vam jednog mog uratka pa prosudite ako vam nešto poput ovog može pomoć..
https://www.youtube.com/watch?v=o4yKbd1NQmo
Da li natječaj još uvijek traje? Ako da, rado bih se kandidirao na otvorenu poziciju.
Lijep pozdrav,
Ultimate Kratos