Jucer sam pokrenuo farcry 4 na ps4....
ventilator je  tako poceo brujat kao nikad do sad....
zna zabrujat dok igram nba2k ali ovako nije nikad brujao...stvarno nesnosna buka....
Ima li jos tko takvih iskustava?

8 mjeseci kasnije

Ono sto mi se svidja kod ove igre je stvarno zivi svijet. Idem danas rijesit jedan toranj 500 metara od sebe i umjesto da za 2 min dodjem, dosao sam za sat i 2 min. Jednostavno naletis na neku patrolu, pa uleti jedan nosorog, pa skuzis da zelis nesto skraftat i uhvatis neke zivotinje. I onda vidis novu lokaciju blizu pa moras to malo lootat... i jednostavno prodje vrijeme. Ovo je za mene definicija odlicne mindless zabave. Upalis, uzivas i ne zivciras se kao u nekim drugim igrama.

Ne bih se slozio, dapace, upravo suprotno. Ali sve su to ukusi.

Sudeci po tvojoj trophy kartici, nemas pojma koliko te kvalitetnih open worlda ceka...
Da bar zavrtis jednog Witchera 3, uzivat ces.

Nikad me nisu zanimale takve igre, sumnjam.

De ZoNTrA makni se vise od tog ubisofta i odigraj nesto kvalitetno. Ako ces modernu definiciju open worlda odigraj Witchera 3, a ako ces mindless zabavu i istrazivanje preporucujem Skyrim, vidjet ces od kud su kopirali taj dio.

A sta ces, kad su mi Witcher i Skyrim definicije necega zbog cega bi odustao od gaminga. Fantasy igre ne bih ni stapom dirao.

Pa probaj nesto drugo osim ovih Ubi pizdarija ako vec ne volis fantasy. Sve igre su im identicne. Tornjevi, otkrivanje nezanimljivih "zadataka" koje obavljas samo radi postotka koji pokazuje koliko si zavrsio igru. Prica im je totalno van gabarita ostatka igre, a o repetivnosti necu ni pocinjat.

Ja sam ti casual gamer, Ubi radi igre koje meni pasu, one za kratkotrajnu zabavu, bar ovih par koje sam igrao od Ubija (aj, Division bas tu ne spada). Ne trazim ti ja puno od igri.

Pa igra traje 40 sati, a sudeci prema tvom stilu igranja to ce lako biti 50.. Mozes odigrat fantasticne naslove za tu satnicu i tek onda zakljucit koliko je Ubi daleko u usporedbi s ostalima po pitanju svijeta, zivosti istog i detalja. Viper je dao prijedlog Witchera 3 jer stvarno takav svijet, gaming zajednica jos nije vidjela, pravo remek djelo. Kuzis tamo nema copy pastea, svako selo izgleda drugacije, svaka kuca, svaki vrt... Razina imerzije i prizemnosti je nevjerojatna. I ne moras biti hardcore igrac za takve naslove. Hell, W3 je presao 19Marksman89 , a to mu je PRVI RPG, prva igra takve vrste.
Osim toga Far Cry Primal je isto fantazijski svijet.

Jbg, gledam evo zadnjih pola sata Witcher 3 gameplay. Ne znam, meni je to toliko nezanimljivo i odbojno. Jednostavno ne volim taj combat s mlataranjem maca i bacanjem nekakvih spellova. A sto se tice Primala, znam da je fantasy, zato ga ni necu stapom dirat.

Jbg, gledam evo zadnjih pola sata Witcher 3 gameplay. Ne znam, meni je to toliko nezanimljivo i odbojno. Jednostavno ne volim taj combat s mlataranjem maca i bacanjem nekakvih spellova. A sto se tice Primala, znam da je fantasy, zato ga ni necu stapom dirat.
A ruku na srce, u Far Cry 4 putuješ u mitološku zemlju Shangri La tako da ulaziš u nju kroz tepih.
Svatko ima svoj ukus, i to je ok. Mislim da ono što Chono želi reći je da dosta toga propuštaš, bio casual gamer ili ne, što je šteta. Ima toliko toga za odigrati da se uistinu isplati biti otvorena uma i spreman na izlazak iz svog comfort zonea. :)

Opcenito bjezi od tih Ubi gluposti. Nakon For honora i Wildlandsa ja sam zauvijek raskrstio s njima. Nikad vise ni betu ne downloadam od njih. Steta vremena..

Ne mozes iz gledanja prosuditi tako velik zalogaj kao sto je W3, trebas pocet igrat, uopce nije tesko. Nema nekih posebnih spellova, samo signovi koje Geralt, kao Witcher, ima genetski usadeno u sebi. Osim toga mozes zaigrati besplatno, jer GOG nema DRM za PC

Ma prije bih se upucao nego igrao For Honor, a Wildlands me ne zanima uopce. Witcher 3 cu probat jedino ako besplatno dodje na PS+.

Zašto Chono7 I 19Marksman89  ste tako fanboyevski raspoloženi konstanto? Zašto nebih čovijek uživao u igri? Ja sam proveo više od 100 sati i u igri i sigurno ću još u jedan glomazan prelazak. Far Cry 4 je fantastična igra koja nudi jaaaako jako mnogo.

Cekaj sta me prozivas? Sta nisam smio napisati JEDAN komentar u topicu da mi je igra dosadni,monotoni open world kojeg mi je preko glave.Trojku sam odigrao sa gustom,ovu igru sam isto kupio,2 puta se tjerao igrat ali jednostavno copy/paste samo na drugoj lokaciji u ljepsem grafickom prikazu me odbio. 0 od price,0 likovi i 0 od poboljsanog gameplaya.Klasicno ubishit sranje kao prepuno sadrzaja jer kad otvoris mapu imas 992382947984098 ikona,slova,brojki i cega sve ne a zanimljivo je ko prijenos nedjeljne mise na tv-u

Opet; to je tvoje mišljenje, moje je sasvim drugačije i po pitanju likvova, copy paste svega i gameplaya. I nije stvar u tome što imaš svoje mišljenje, nego način na koji ga iznosiš kao da Zontri braniš da igra igru, gle daj shvati da je to smeće jer je moje mišljenje bitno i objektivno. Protivnik sam općenito takvog pristupa na forumima od bilo koga.

Apsolutno Marksman nije dao takvo misljenje niti se tako postavio. Jedino sam ja sugerirao Zontri da odigra igre drugih proizvodaca, cisto da bude relevantan u raspravama o zivosti svijeta i kvaliteti open worlda. I jos sam usput onako srao po Ubisoftu, ali to je postalo tako normalno na netu. Neka on igra sto zeli, samo sam dao prijedlog.

Bedasto je nagovarat bilokoga na nesto ako to ne zeli, covjek je vidio vičera i rekao da ga to uopce ne zanima, kaj vam jos treba da shvatite?
Ja sam odigrao i vičera i far cry 4 i obe su mi super igre, svaka na svoj nacin, vec sam i rekao da mi je vičer najbolja igra ikad.

Al recimo ic nekoga nagovarat ko samo igra fifu svake god u 9-om mj. da igra bloodborne il bilokaj drugo a njega samo zanima nogač i boli ga đoko za druge igre po meni nema smisla...

Imam frenda koji ima neki opaki alienware pc, i samo igra cs go, apsolutno nis drugo ga ne zanima, i kaj sad, nek uziva covjek :)