Fenix Need for Speed Heat je dvadeset i sedma igra u serijalu. U Heatu se utrkujemo ulicama Palm Cityja. Po danu se voze polu-legalne utrke kojima ćemo zarađivati novac za nadogradnje automobila, koji se zatim stavljaju na pravi test u noćnim ilegalnim utrkama – za uličnu slavu.
Fenix Dva sata gameplaya. Meni dosta dobro izgleda, samo ovaj ne zna igrat.https://youtu.be/3eiiEJt5oBQ?t=7653
Flipper Ja znam da će igra biti u najboljem slučaju negdje 7.5-8/10, ali baš mi se igra tako nešto trenutno. Nisam NFS igrao godinama i nedostaje mi tako nekakva arkadetina. :)
Deadwalker Ja još nisam završio trojku (igram povremeno kako mi dođe) tako da uz četvorku koja još čeka, NFS je potpuno nepotreban.Da ne ispadnem hejter, izgleda ovaj nastavak ok, no kako je EA u pitanju, sigurno će naći način da sjebu igru.
member Realno izgleda ko kurčina. Flipper je dobro sažeo, Forza satrala taj arkani žanr. Već je Horizon 3 bio malo prejeben, a 4 izgleda još bolje. NFS nema što tražit već dugi niz godina, zadnji dobar je bio onaj Hot Pursuit iz 2010.
ThaUrban Murija je zajebana, Heat 1 i 2 su lagani, ali nakon toga je užas. Ne znam kak ekipa uspije pobjeć kad ti je npr. 4-5 automobila na guzici. Probao sam sad zaletavanjem u more/rijeku, djeluje, ali ošteti i tvoj automobil.