@Chono7 znam da nečeš praktički ništa pročitati pa skoči na zadnju rečenice il 2.

Daklem ovako,

nakon cirka 3 mjeseca praktički nekorištenja PC-ja,vratia san se gejmanju...i ozlijedio dio dlana koristeći stol kao podlogu.Nije to prvi puta doduše,jer kad san tek kupija PC,trebalo mi je 10-15 dana da mi se tkivo privikne.Nakon toga sam mogao igrati 10 - 15 sati u komadu bez problema.

Možda bi i sada to bio slučaj.Ozlijedim dlan,stavim malo leda,pustim dan il 2 da se oporavi i tako 10-ak puta.A možda i ne.Ne želim riskirati trajniju ozljedu.

Dakle materijali,debljina,fleksibilno i/ili nešto drugo,obrubljeno ili neobrubljeno itd.Ne palim se na RGB i u mraku svijetlece logiće.Ako ih se nemože izbjeći,fine whatever.

U obzir dolaze podloge isključivo za mišeka,ali i one veće na koju stane još i tipkovnica.

Iznos?0 do MAXIMALNO 400KN.

Koristim Razer Goliathus Control (koja je i danas negdje cca 150 kn), ali realno osim veličine (ovo je još i M u mom slučaju) i ne vidim neku bitnu prednost na uobičajenu jeftinu podlogu. Istina, primjeti se da je rađena za bolji grip i sve to, ali u praksi i nije da će omogućiti bolji aim, ako ga već nemaš. Naravno, u kombinaciji s boljim mišem je poželjan dodatak.

Neki best buy prema dobrom dijelu siteova bi bio Steelseries Qck Gaming, njegov ekvivalent Qck Plus ili obični Qck, što je oko 100 kn. Sve više od toga je IMO bacanje novaca, pogotovo RGB podloge (lol).

Goliathus mi je odvratan zbog printa.

Odlična je inače podloga, ali ne podnosim gejmerske printeve.

Ima stealth izdanje koje je skroz crno i to je mljac.

A da, novi dizajn im je komatozan. Srećom pa sam davnih dana uzeo podlogu, kada im sklonost ispoljavanju neukusa kričavom zelenom bojom nije bila toliko izražena. Ovo je kod mene: Slikovni rezultat za razer goliathus control

http://www.adm.hr/product.asp?product=podloga-za-mis-i-tipkovnicu-logitech-g840-xl-943-000118&code=075%2E200%2E005

Ovo je navodno jedna od boljih,ako ne i najboljih... .Mana je cijena,al sam voljan platiti tolko.Det sed ne žuri mi se tolko.Jedna bilježnica A4(il tu negdje)formata debljine 8 milimetara će služiti do onda.

Iznenađujeće je ugodna,no samo privremeno rješenje vjerojatno.

Imaš puno jeftinijih deskmatova za nabavit online vrko slične kvalitete.

I da taj Logi je gladak ko bebina guza i izgleda turbo dobro, ali mislim da cijena nije opravdana.

5 godine kasnije