doctorfreak ma kakav autizam, ja sam sa 4 godine trčala po vrtu, skidala gaće i srala gdje sam stigla, i dan danas sestra to spominje na obiteljskim okupljanjima i baš mi je lijepo kad to spomene, pa eto sva takva posrana i po tom pravilu autistična, sam završila inženjera na medicini.
Kad netko gleda u dijete 15 min i baci dijagnozu, poserem se ja na tu neprofesionalnu dijagnozu, kao što sam se posrala u vrtu na hortenzije puno puno puta.
Tako je bilo i za bratićevog sina svi su vrištali autizam kad je bio u vrtiću, evo sad ima 16 godina i čekaju u rijeci da sa 18 potpiše za rijeku da igra nogomet u klubu, odlikaš u školi, najnormalnije dijete na svijetu.
Danas se baš ti vrtići vole razbacivat s dijagnozama, a pola ih ima jedva završenu srednju.
Jer očekuju da dijete sa dvije godine zna čitat i pisat, da samo briše guzicu i promjeni si pelenu, da ima napredno znanje algebre i da svira profesionalno barem jedan instrument, jer nedaj bože da tete u vrtiću moraju radit svoj posao i da brinu o djeci, nego da se pije kava 8 sati i da se čitaju novine dok roditelji dođu po djecu.