Picek Jučer u Puli frenula bura i puhala cijelu noć tako da je more danas prijepodne bilo nešto ugodnije nego prošlih dana no još uvijek daleko od toga da se možeš osvježiti.
Brijac Koji ste vi luđaci znači meni u najtoplijem moru ikad treba pola sata da uđem koliko mi je hladno 😆
yakuza_stinger Ak si u zaljevu Kosirina, tam je uvijek pokoji nives celzijus svježije nego na Slanici i ostalim plažama usput, jedva čekam GO
moschus yakuza_stinger u kampu Slanica smo i more mi je fakat ok. Zena voli hladnije ja toplije, ovo nam je nekakva sredina 🙂
buz Ja sam na godišnjem od petka, imam malo dijete tako da cjelodnevna plaža nije opcija. Lagano se otuširam u hladnoj vodi na tušu u dvorištu, sjednem u hlad na stolac, dignem noge gore, pijem kavu i čitam Kindle dok se mala u hladu kupa u dječjem bazenčiću. To mi uljepšava dane, pravi odmor.
TITANXIS buz I dok to sve lepo radiš i opuštaš se sigurno katkad i maštaš te se prisjećaš kako je nekoć lepo bilo dok nisi uskočil u "married with children"
maverick Ovo Jučer ostavio auto u Mercedesu da poprave jebeni Schiebedach i to će me koštati kao suho zlato, ali bar me Kojima dns nasmijao da netko troši lovu i na veće gluposti od usranog auta.
Deadwalker buz fino, znas odabrati lokaciju za odmor. Mi smo išli bas zbog tih pješčanih plaža u blizini, danas je mali fino guštao s bagerima kopajući pijesak valjda 1h vremena u komadu. Plus nema prevelikih gužvi, a Nin mi je uvijek prekrasan za šetnju.
buz Gotov godišnji. Ali nije mi to uljepšalo dan, već činjenica da je ovo prvi godišnji unazad 5 godina da nitko nije završio na hitnoj i da nisam u 17 dana ni jednom morao u lokalnu ljekarnu. Prve dvije godine žena, godinu iza toga ja, a prošle godine beba prvi dan godišnjeg odmah zakurila. Sve u svemu, ovo mi je bio jako dobar godišnji.
fensisuperstar Noćna sam na rec i prije 15 minuta čujem neki qrac da pucketa okrenem se vidim OGROMNOG PAUKA KOJI SE JEBENO VRTI KAO BEJBLEJD PO PODU. ubio sam ga tek nakon 20 puta što sam ga udario metlom To mi je uljepšalo dan čisti "Kill it with fire" moment btj
klinjo fensisuperstar sad kad u novinama osvane članak, nestao dječak obučen u Spidermana. Ako tko ima kakve informacije...
Deadwalker Jučer riknula klima, danas mi je već nekim neviđenim čudom došao serviser i popravio je. I jos mi pokazao kako si mogu sam počistiti prvi red filtera. Platio to 65€ bez računa. Imajući u vidu koliko je vruće, platio bih i duplo, ali nije tražio.