Zero Prvo pa muško, nek se zove Duško.Samo neka bude PC master race yebach na ćaću i svi ponosni. đeo
fensisuperstar Bit cu dobar tata, jebat mu mater i napraviti brata. Haha.Al ozbiljno.Ako ne dobar tata Heat ce me guziti do smrti.
Indalecio Kad sa svojim sjebanim skodicalom 1,2 combi jurim 170 180 km/h. Micu mi se bmwi, mercedesi, zena i ja umiremo od smijeha.Evo proso sveti rok. Udaram kafu pa dalje cemo za Srimu. Sunce pici. Di ces bolje.
svemirskodete Kad sa svojim sjebanim skodicalom 1,2 combi jurim 170 180 km/h. Micu mi se bmwi, mercedesi, zena i ja umiremo od smijeha.Evo proso sveti rok. Udaram kafu pa dalje cemo za Srimu. Sunce pici. Di ces bolje.Popiti ćemo kafu kad budem išao za Vodice slj tjedan
Indalecio Ja se vracam u nedjelju jer radim od ponedjeljka u novoj firmi a moji ostaju jos koji dan.Inace sam ti i ja tip koji parkira auto i ne mrdam. Ako vrijeme posluzi.
ikral Stigao danas na Krk da vidim hoće bit šta od tog elenge terminala. Zasad ništa. Sutra prognoza kiša, znači odmor uz Feniks, Dylan Dog i Reboot ako kupim. 3DS je sa mnom a bome i Vita.
Cole Nakon tisuću želja u životu sestre i mene, napokon smo si udomili prvi put u životu novog člana familije. :)
fensisuperstar "Some things that didn't exist when england went to the world cup semi finals last time: iPhone, Facebook, Google, SMS, Instagram, Croatia"
ikral Nakon engleskog doručka zna se, Franzosische Salat . Finale gledam u Kutini, još danas u vašem Kvarneru.
Skellington Ovo buđenje u nedjelju znajući da igramo za zlato na SP-u mi je više nego uljepšalo dan, mjesec, godinu.
fensisuperstar Chono7 jebo to daj ful fotku sa pločicama vrh je, samo gdje je znak witchera i zašto na drugoj sisi ne piše Cyka Blyat!