Flipper Ako želite odigrati neke od EA igara za malo novca, onda je EA Access za vas prava stvar. EA Access postoji odavno na konzolama i to na Xboxu gdje zaista za malo novaca možete odigrati hrpu EA igara. Velika prednost Xbox pretplate u odnosu na PS4 je u samoj konzoli, budući da je Xbox One…
Indalecio Ovo mi je baš siromašno. Čekamo još neko vrijeme očito. S tim da nema šanse da za Anthem dam više od tih 30 hrk za mjesec dana :)
master_x 80% je sportskih naslova i autoutrkivanja.Ne vrijedi njihova pretplata.E kad bi se Uplay+ pojavio na PS4,to bi vec bila druga pjesma.
foggy Eh, da nisu oni u pitanju, možda. Al i dalje ih ne podnosim a sport me zanima isto kao papu mlade djevice.
ante-sb Mene zanima da li funkcionira kao ps plus. Znači ja ga uzmem na svome accountu a djeca ga igraju na svome ili moraju na mome. Zanima me jer sam ja u dojčlandu a oni u hr.
revo Uzeo sam neki dan (al na pc-u) i igrao sam BFV malo Gameplay mi je jako dobar, al igra ima tolko sitnih problema da nemres vjerovat, odustao sam nakon 3 dana, obrisao igru i ukinuo pretplatu jer zbilja nema tu nist kvalitetno za odigrat.
ante-sb Znači ja ga uzmem na svome accountu i igram na njemu u Njemačkoj a djeca u hr igraju na svome. Ako je tako uzimam 100%