Sterlok jedino lova može biti u igri i niš drugo, glumiti će oni u bilo kakvoj preradi bilo čaga za dobre pare.
Brijac Nažalost serija i nije ispala nešto. Da se bar HBO uhvatio toga vjerujem da bi bilo puno bolje.
StarFox_N chono Nema Netflix ništa s tim što je Cavill otišao. Netflix je naručitelj, kupac i distributer serije. Radio ju je vanjski studio ( Little Schmidt Production) koji radi scenarij, odabire glumce itd.
Sorcerer Prema IMDB-u neisplati se pogledati The Witcher: Blood Origin https://www.imdb.com/title/tt12785720/
Brijac Baš sam šokiran. "Original" je smetje, a da ovo neće biti. Šteta, da se barem HBO uhvatio Witchera.
chono Tzereen ali i dalje koplje iznad Netflixa. Ako nista, barem bi bili autenticni, tlou ce pokazati da sam u pravu
Tzereen chono ja se stvarno nadam da će tlou biti remek djelo. I ne kažem da HBO nema dobrih serija. Dapače. Jako cijenim njihove dramske serije. Ali trenutno baš rade izuzetno loše poteze. Bez presedana. Samo se nadam da i ostale kuće ne krenu tako.
Brijac Tzereen Ali trenutno baš rade izuzetno loše poteze Ali i dalje snimaju bolje serije od svih streaming servisa. Da se Amazon uhvatio Witchera, Geralt bi valjda crnac bio.
escoban fensisuperstar Zasto ja sam zadovoljan serijom, nisam citao knjige niti znam ista o lore-u pa neprimjecujjem odstupnje od knjiga. Ali isto tako podrzavam Cavila koji je navodno odustao bas radi nepostivanja knjiga. Mislim da ce ova sezona se idalje dobro gledat , ali sezona 4 ce biti mega flop bolje bi im bilo da ubiju Geralta ovu sezonu i nastave sa nekim drugim Witcherom nego ga recastat🤷♂️
Tuhy A gledat će se, naravno. Zajebali su malo sa drugom, al opet je bilo zanimljivo za pratit. Kak će bit nakon ove sezone, u to ne ulazim. Treba dat priliku Liamu, al nemreš da ti ne ide po glavi koliki su idioti ovi iz Netflixa.
Blitz 29 iljada lajkova 70 iljada dislajkova dosad, aj nije im lose kao cleopatra ali najebala im je cak i ova sezona, pucali su sami sebi u nogu